ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Φωτίστε τα μάτια με ένα απλό τρικ


TSVIGKOU

26 Απριλίου 2013

Αντικαταστήστε το λευκό μολύβι με χρώμα.

Οι γυναίκες με μικρά μάτια σίγουρα ξέρουν την τεχνική με το λευκό μολύβι στην εσωτερική γραμμή του κάτω βλέφαρου. Η τεχνική αυτή φωτίζει τα μάτια και είναι τρικ για να φαίνονται πιο μεγάλα και πιο ανοιχτά.

Φέτος, παίζουν πολύ τα χρωματιστά eyeliner και μολύβια ματιών στο περίγραμμα, μια πιο χαρούμενη πρόταση για τις γυναίκες που πειραματίζονται και θέλουν να ξεχωρίζουν.

Μια παραλλαγή των παραπάνω, είναι το χρώμα στην εσωτερική γραμμή του κάτω βλεφάρου ή σε όλο το περίγραμμα του κάτω βλεφάρου, για να φωτίσετε τα μάτια, για να φαίνονται πιο μεγάλα και για να τραβήξετε όλα τα βλέμματα.

Δείτε παρακάτω τα βασικά βήματα:

1. Σε αυτό το μακιγιάζ τα μάτια πρέπει να έχουν δυο χρώματα το ένα είναι σίγουρα το μαύρο και το άλλο μπορεί να είναι γαλάζιο, πράσινο, τιρκουάζ, μωβ, λιλά και οι αποχρώσεις τους.

2. Απλώστε λοιπόν, σε όλο το άνω βλέφαρο μια μπεζ ή nude σκιά ματιών και συνεχίστε διαγράφοντας το περίγραμμα του άνω βλεφάρου με ένα μολύβι ή eyeliner σε μαύρο χρώμα. Κάντε το περίγραμμα cat eye ή απλά ακολουθήστε τις φυσικές γραμμές των ματιών σας.

3. Συνεχίστε με το περίγραμμα του κάτω βλεφάρου χρησιμοποιώντας ένα μολύβι ματιών σε φωτεινό χρώμα. Απλώστε το μολύβι μόνο στην εσωτερική γραμμή του κάτω βλεφάρου ή και στο περίγραμμα για περισσότερη ένταση.

4. Για ένα βραδινό μακιγιάζ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια bronze ή πιο έντονη σκιά ματιών στο άνω βλέφαρο ή να περάσετε πάνω από το χρωματιστό μολύβι και μια αντίστοιχη σκιά ματιών.

5. Ολοκληρώστε το μακιγιάζ των ματιών με 2-3 στρώσεις μάσκαρα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.