ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Neutral makeup: Επιλέξτε τα σωστά χρώματα


TSVIGKOU

21 Οκτωβρίου 2013

Για να μην αναρωτιέστε τι χρώμα να επιλέξετε.

Το neutral μακιγιάζ φαίνεται εύκολο, όμως στην πράξη εμφανίζονται οι δυσκολίες. Ποιο χρώμα είναι κατάλληλο για εσάς; Σίγουρα θα σκεφτείτε να επιλέξετε βάση του απλού κανόνα μακιγιάζ που αναφέρεται στα χρώματα που είναι κατάλληλα για κάθε χρώμα ματιών ή για κάθε τόνο δέρματος, όμως το neutral μακιγιάζ έχει τα δικά του μικρά μυστικά.

Δείτε παρακάτω τι σας ταιριάζει:

  1. Το χρώμα των μαλλιών σας δεν έχει σημασία, επιλέξτε τα χρώματα που θα χρησιμοποιήσετε βάση του φυσικού τόνου της επιδερμίδας σας.
  2. Το χρώμα των ματιών σας έχει σημασία – για μπλε μάτια επιλέξτε καθαρά γήινα χρώματα, για πράσινα μάτια επιλέξτε καφέ και χρυσό, ενώ για σκούρα μάτια επιλέξτε απαλές αποχρώσεις του πράσινου, καφέ και χρυσού.
  3. Για να τονίσετε τα μάτια σας αντικαταστήστε το μαύρο μολύβι ματιών με καφέ και σβήστε το απαλά με ένα πινέλο ματιών για πιο γλυκό και κολακευτικό αποτέλεσμα.
  4. Για τα ζυγωματικά επιλέξτε πάντα απαλές – ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις. Για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες προτιμήστε τις αποχρώσεις του nude – ροζ ή μπεζ ενώ για μελαψές επιδερμίδες επιλέξτε αποχρώσεις του μπεζ ή nude – καφέ. Για πιο φρέσκο και νεανικό look τονίστε μόνο τα μήλα με απαλές αποχρώσεις του κοραλλί και ροδακινί.
  5. Για το κραγιόν σας κινηθείτε στις ίδιες αποχρώσεις με το ρουζ, εδώ μπορείτε να παίξετε με 1-2 τόνους πιο σκούρα ή ανοιχτά χρώματα, ανάλογα με το τόνο του δέρματος σας.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.