ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Διαλέξτε το σωστό nude κραγιόν


TSVIGKOU

12 Οκτωβρίου 2013

Ποια απόχρωση σας ταιριάζει;

Το nude κραγιόν παραμένει δυναμικά στην παλέτα του μακιγιάζ και φέτος. Είναι ένα καθαρό χρώμα που μπορεί να απογειώσει το πρωινό ή και το βραδινό μακιγιάζ.

Οι αποχρώσεις του nude είναι πολλές, για αυτό θα πρέπει να γνωρίζετε μερικά tips για να επιλέξετε την κατάλληλη:

  1. Για ανοιχτόχρωμα δέρματα επιλέξτε μια απόχρωση nude-ροζ. Η απόχρωση αυτή είναι πιο γλυκιά και σπάει την ωχρότητα της επιδερμίδας.
  2. Για μελαψές επιδερμίδες επιλέξτε nude-μπεζ αποχρώσεις για να υπάρχει ισορροπία χρωμάτων. Αποφύγετε τις αποχρώσεις που είναι πιο ανοιχτές από τον φυσικό τόνο του δέρματος σας γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι κολακευτικό.
  3. Για πιο σκούρες επιδερμίδες επιλέξτε αποχρώσεις του nude-μπρονζέ, που φαίνονται πιο φυσικές στον τόνο της επιδερμίδας σας.
  4. Αν δεν μπορείτε να βρείτε την κατάλληλη για εσάς απόχρωση συνδυάστε δυο χρώματα. Επιλέξτε ένα nude χρώμα και συνδυάστε το με απαλό ματ ροζ για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες ή απαλό ματ μπεζ για μελαψές επιδερμίδες ή καφέ – μπρονζέ για σκούρες επιδερμίδες.
  5. Για να τονίσετε περισσότερο τα χείλη σας, ειδικά αν είναι λεπτά, δώστε τους λίγο όγκο με ένα nude μολύβι χειλιών, απλώνοντας το λίγο πιο πάνω από το περίγραμμα και στη συνέχεια απλώστε το κραγιόν.
  6. Συνδυάστε τα nude χείλη με έντονα χρώματα σε μάτια και ζυγωματικά για εντυπωσιακό αποτέλεσμα κυρίως σε μια βραδινή έξοδο ή με neutral μακιγιάζ με γήινες αποχρώσεις για το πρωί.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.