ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Quick fix πριν το ρεβεγιόν


TSVIGKOU

22 Δεκεμβρίου 2013

68c7c8a34e45650b9506fad4d2f4e7fd.jpg

Πως μπορείτε να ετοιμαστείτε σε μια ώρα!

Δεν έχουν όλες οι γυναίκες την πολυτέλεια του ελεύθερου χρόνου να ετοιμαστούν πριν το ρεβεγιόν. Οι περισσότερες μάλιστα δουλεύουν την παραμονή, έχουν παιδιά και άλλες ευθύνες, οπότε ο χρόνος για να προετοιμαστούν είναι ελάχιστος.

Δείτε παρακάτω μερικά tips που θα σας βοηθήσουν να ετοιμαστείτε πολύ γρήγορα:

  • Από την προηγούμενη ημέρα περιποιηθείτε το δέρμα σας με απολέπιση και μάσκα προσώπου, το καθαρό δέρμα είναι πάντα λαμπερό και φωτεινό.
  • Πριν το ρεβεγιόν, κάντε το μπάνιο σας, απλώστε σε όλο το σώμα μια ενυδατική – αρωματική κρέμα σώματος. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε αγκώνες και γόνατα.
  • Αν δεν έχετε προλάβει να κάνετε μανικιούρ, απλώστε μια κρέμα χεριών στα χέρια, κάνοντας απαλό μασάζ στα πετσάκια και τα νύχια. Έτσι ακόμα και άβαφα τα νύχια σας θα είναι περιποιημένα.
  • Στεγνώστε τα μαλλιά σας καλά και φορμάρετε τα όπως σας αρέσει. Για μακριά μαλλιά μπορείτε να κάνετε μια πλεξούδα που είναι πολύ στη μόδα ή να τα πιάσετε σε ένα χαλαρό σινιόν ή μπορείτε να επιλέξετε την πιο εύκολη λύση που είναι η αλογοουρά.
  • Συνεχίστε με το μακιγιάζ. Για την βάση μακιγιάζ προτιμήστε μια ενυδατική με χρώμα ή κρέμα BB, είναι πολύ εύχρηστες, απλώνονται εύκολα, χωρίς να χρειαστεί ιδιαίτερη τεχνική και προσοχή. Γίνονται ένα με το χρώμα του δέρματος. Συνεχίστε με το concealer και ολοκληρώστε με μια διάφανη πούδρα.
  • Επειδή ο χρόνος σας πιέζει δεν μπορείτε να κάνετε ιδιαίτερες τεχνικές στο μακιγιάζ των ματιών, οπότε απλώστε μια neutral ή χρυσή – μπεζ σκιά ματιών σαν βάση και περάστε το περίγραμμα των ματιών με μαύρο μολύβι. Σβήστε το μολύβι με ένα πινέλο ματιών και τραβήξτε το λίγο πιο έξω από την εξωτερική γωνία των ματιών. Αυτό ήταν, απλώστε αρκετή μάσκαρα για ένταση στις βλεφαρίδες και συνεχίστε με το ρουζ.
  • Απλώστε το αγαπημένο σας ρουζ σε ζυγωματικά και μήλα και ολοκληρώστε το μακιγιάζ με ένα εντυπωσιακό κραγιόν ή lip gloss.
  • Αυτό ήταν, τώρα είσαστε έτοιμες να βάλετε τα καλά σας.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.