Φορέσετε κομψά την ασημένια σκιά ματιών

Τρίτη, 07 Ιανουαρίου 2014
SILVER-H.jpg

Μερικά μυστικά για να κάνετε ένα φρέσκο, χειμωνιάτικο μακιγιάζ.

Οι ασημένιες, μεταλλικές σκιές ματιών ανήκουν στην ομάδα των ψυχρών χρωμάτων – ότι πρέπει για ένα χειμωνιάτικο μακιγιάζ. Είναι δύσκολες στη χρήση γιατί με μια παραπάνω πινελιά το αποτέλεσμα μπορεί να γίνει πολύ υπερβολικό. Για να μάθετε πως μπορείτε να τις φοράτε, δεν έχετε απλά να διαβάσετε παρακάτω:

  • Οι ασημένιες μεταλλικές σκιές ματιών ταιριάζουν σε όλους τους τόνους δερμάτων – απλά πρέπει να επιλέγετε την κατάλληλη απόχρωση για εσάς.
  • Απλώστε τις σε ελάχιστες ποσότητες κάθε φορά. Ακόμα και ένα πολύ λεπτό στρώμα ασημένιας σκιάς είναι αρκετό για να είναι το αποτέλεσμα κολακευτικό.
  • Συνδυάστε τις με ένα ζεστό χρώμα σε μεταλλική ή ματ υφή, δοκιμάστε το ροζ ή το μπεζ χρώμα. Αμέσως ο συνδυασμός θα αναδείξει τα μάτια και το αποτέλεσμα θα είναι πιο φυσικό.
  • Συνδυάστε πάντα την ασημένια σκιά ματιών με απαλό περίγραμμα. Απλώστε ένα μαύρο μολύβι και καλύψτε το μια σκούρα ασημένια σκιά ή απλά απλώστε για περίγραμμα μια ασημένια σκιά με λίγους τόνους γκρι ή μπλε.
  • Ολοκληρώστε το μακιγιάζ σας με ένα λαμπερό ρουζ στα μήλα, έτσι το αποτέλεσμα θα είναι πιο φρέσκο. Επιλέξτε ένα ρουζ σε κρεμώδη μορφή και δοκιμάστε απαλές αποχρώσεις του ροζ, του ροδοκόκκινου και του κοραλλί. Πολύ απαλές πινελιές μόνο στα μήλα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.