ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα προϊόντα μακιγιάζ του χειμώνα


TSVIGKOU

26 Ιανουαρίου 2014

Ποιες φόρμουλες θα αναδείξουν το όμορφο δέρμα σας;

Οι ανάγκες του δέρματος χειμώνα – καλοκαίρι είναι διαφορετικές. Άλλες καιρικές συνθήκες, άλλος τρόπος ζωής άλλες και οι αντιδράσεις του δέρματος. Αν θέλετε το δέρμα σας να ανταποκρίνεται σωστά στο μακιγιάζ σας, θα πρέπει να επιλέξετε τα κατάλληλα προϊόντα.

Δείτε παρακάτω μερικά tips:

  1. Όπως έχουν αναφέρει ξανά, το χειμώνα το δέρμα έχει ανάγκη από ενυδάτωση. Εκτός από τα προϊόντα περιποίησης θα πρέπει να χρησιμοποιείτε και κατάλληλα προϊόντα μακιγιάζ, στην συγκεκριμένη περίπτωση προϊόντα με ενυδατικούς παράγοντες.
  2. Αποφύγετε τα προϊόντα μακιγιάζ που περιέχουν αλκοόλ, διότι αφυδατώνει περισσότερο το δέρμα, το μακιγιάζ «σπάει» και δεν είναι καθόλου κολακευτικό.
  3. Δεν είναι λάθος να αλλάζετε το χειμώνα τα προϊόντα μακιγιάζ, ακολουθήστε τις ανάγκες του δέρματος σας. Ακόμα και τα προϊόντα μακιγιάζ πρέπει να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του.
  4. Αν δεν χρησιμοποιείτε ενυδατική κρέμα με δείκτη προστασίας, τουλάχιστον επιλέξτε μια ενυδατική με χρώμα ή κρέμα BB με δείκτη προστασίας SPF.
  5. Είναι σημαντικό το χειμώνα να αλλάζετε χρώμα στη βάση του μακιγιάζ – make up. Καθώς το δέρμα χάνει το μαύρισμα του καλοκαιριού θα πρέπει να ακολουθήσετε την χρωματική του παλέτα.
  6. Επιλέξτε τις ενυδατικές φόρμουλες concealer, ειδικά η περιοχή γύρω από τα μάτια αφυδατώνετε πολύ εύκολα.
  7. Αποφύγετε τις oil-free, ματ φόρμουλες ή βάσεις μακιγιάζ σε μορφή πούδρας, εκτός και αν έχετε πολύ έντονη λιπαρότητα στο δέρμα. Οι παραπάνω φόρμουλες αποκαλύπτουν την ξηρότητα του δέρματος ευκολότερα.
  8. Αν έχετε μεικτό δέρμα ή αφυδατωμένο κάντε ένα τρικ με ένα κρεμώδες highlighter ή bronzer σε απαλό ζεστό χρώμα. Απλώστε το στα σημεία που παρουσιάζουν έντονη ξηρότητα, δουλεύοντας το πολύ καλά ώστε να δέσει και χρωματικά με την βάση του μακιγιάζ.
  9. Για τα χείλη προτιμήστε περισσότερο τις ενυδατικές φόρμουλες κραγιόν που διατηρούν τα χείλη μαλακά κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.