ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Tips για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια το make up


1 Μαρτίου 2014

Διατηρήστε το μακιγιάζ σας όλη μέρα.

Ακούγεται υπερβολικό ένα μακιγιάζ που μπορεί να διαρκέσει όλη μέρα. Και είναι! Υπάρχουν όμως μικρά μυστικά που θα κάνουν το μακιγιάζ να διαρκέσει όσο περισσότερο γίνεται. Και δεν εννοώ προϊόντα μακιγιάζ μεγάλης διάρκειας ή αδιάβροχα αλλά…

1. Καθαρισμός και ενυδάτωση. Είναι βασικό το πρόσωπό σας να είναι καθαρό και απαλό. Όλα τα προϊόντα μακιγιάζ στρώνουν καλύτερα και μένουν περισσότερο όταν η βάση είναι η κατάλληλη.

2. Primer. Χρησιμοποιήστε το πριν ξεκινήσετε το μακιγιάζ. Θα δημιουργήσει την κατάλληλη βάση για το foundation, αφού θα λειάνει τους πόρους.

3. Πούδρα. Είναι ένα προϊόν που τελειοποιεί το μακιγιάζ αλλά τα κάνει και να κρατάει περισσότερο. Είναι καλύτερο να βάζετε πούδρα ταμποναριστά για να μην χαλάσετε τη βάση. Διαφορετικά χρησιμοποιήστε τα ειδικά πινέλα για πούδρα που θα βρείτε στο εμπόριο. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και κατά τη διάρκεια της ημέρας για να φρεσκάρετε το μακιγιάζ σας.

4. Spray. Είναι ένα τέλειο προϊόν που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πριν αλλά και μετά το μακιγιάζ. Θα βρείτε από πολλά brands spray με νερό και βιταμίνες που όχι μόνο ενυδατώνουν το δέρμα αλλά βοηθούν και στη σταθεροποίηση του μακιγιάζ.

5. Blot. Καλό είναι να έχετε μαζί σας blotting papers που μπορείτε να βρείτε στα φαρμακεία. Όταν νιώσετε το δέρμα σας λιπαρό χρησιμοποιήστε τα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.