ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το beauty secret των τέλειων φρυδιών


10 Νοεμβρίου 2014

FullSizeRender1.jpg

Αναμφίβολα το πιο hot beauty trend της σεζόν είναι τα πυκνά φρύδια. Οι πιο μεγάλοι οίκοι μόδας παγκοσμίως στήριξαν τα beauty looks τους στο έντονο βλέμμα δίνοντας έμφαση στα φρύδια. Ξεχνάμε λοιπόν τα τοξοειδή και λεπτά φρύδια κι εγώ χαίρομαι πολύ γι’ αυτό γιατί ποτέ δεν ήμουν fan των αυστηρών σχημάτων.

Το πρόβλημα που προκύπτει είναι πως θα κάνουμε όλες τα φρύδια μας να μοιάζουν πυκνά και έντονα. Ίσως πολλές σκεφτείτε το μολύβι φρυδιών αλλά δεν αρκεί για να πετύχετε το fluffy αποτέλεσμα στα φρύδια. Ακόμα κι όσες έχετε φυσικά πυκνά φρύδια –όπως εγώ- χρειάζεστε ένα άλλο προϊόν, τη μάσκαρα φρυδιών.

Ψάχνοντας λοιπόν μία καλή αλλά και εύχρηστη μάσκαρα για τα φρύδια μου ανακάλυψα τη Brow Drama της Maybelline, η οποία  χτενίζει, γεμίζει τα κενά και κρατάει τα φρύδια "στη θέση τους" χαρίζοντας σαγηνευτικό και έντονο βλέμμα.

FullSizeRender

Μόλις το πήρα στα χέρια μου ενθουσιάστηκα! Αμέσως το δοκίμασα και το αποτέλεσμα ήταν ακριβώς το επιθυμητό.

Για του λόγου το αληθές, έβγαλα φωτογραφίες που θα πείσουν κι όσες αμφιβάλλουν...

brow5

Ξεκίνησα έτσι...

brow2

Δεν είχα βάλει μολύβι φρυδιών, απλά το  πρωί, πριν φύγω από το σπίτι καθάρισα λίγο το μεσόφρυο.

FullSizeRender

Βρήκα την κατάλληλη απόχρωση για τα φρύδια μου. Διάλεξα την απόχρωση Dark Brown.

brow3

Ξεκίνησα να χτενίζω τα φρύδια μου από την εσωτερική άκρη, ακολουθώντας το φυσικό τους σχήμα. Το ειδικό βουρτσάκι σχηματισμού χτενίζει τέλεια τα φρύδια και η gel σύνθεση με χρώμα γεμίζει τα κενά, ενώ τα σταθεροποιεί στη θέση τους, χαρίζοντας την αίσθηση των φυσικών πυκνών φρυδιών.

brow4

Το αποτέλεσμα με ενθουσίασε! Τα φρύδια μου έγιναν έντονα και έδειχναν πολύ πιο πυκνά κατά κοινή ομολογία, αφού το παρατήρησαν όλοι στο γραφείο. Κι επειδή αρκετές ζήλεψαν θα υπάρχει και συνέχεια!

Tip: Βρείτε την απόχρωση που ταιριάζει στο φυσικό χρώμα των φρυδιών σας από τις 3 που διατίθενται.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.