ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Magenta colour: βρείτε την απόχρωση που σας ταιριάζει


22 Ιουνίου 2015

8e470cb0e8ebedecf98b1cb76b25296d-Copy.jpg

Η magenta είναι μία χρωματική μίξη από κόκκινο και μοβ. Πήρε το όνομα του από μία πόλη της Ιταλίας με το ομώνυμο όνομα. Στενός συγγενής του φούξια. Είναι ιδιαίτερα αγαπημένο χρώμα, ιδίως σαν lipstick και ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος. Το συγκεκριμένο χρώμα και οι αποχρώσεις του είναι κατάλληλες για όλες τις εποχές του χρόνου και δεν απαιτεί απαραίτητα μαυρισμένη επιδερμίδα όπως τα κοραλί κραγιόν. Το μόνο που χρειάζεστε είναι η σωστή επιλογή αποχρώσεων.

Υπάρχουν κάποιοι χρωματικοί κανόνες που μπορείτε να ακολουθήσετε. Στις ανοιχτές επιδερμίδες με κίτρινους τόνους ταιριάζουν περισσότερο οι παγωμένες αποχρώσεις, ενώ στις πιο ζεστές εκείνες που περιέχουν στη σύνθεση τους πορτοκαλί χρώμα. Οι γυναίκες με πολύ ανοιχτό δέρμα καλό είναι να επιλέγουν μία ανοιχτή απόχρωση της magenta. Γενικότερα, οι ψυχρές αποχρώσεις ταιριάζουν σε αυτό τον τύπο δέρματος. Για όσες διαθέτουν σταρένια επιδερμίδα μπορούν να επιλέξουν όλους τους τόνους του εν λόγω χρώματος. Σε περίπτωση που είστε καστανές και σταρένιες δοκιμάστε πιο έντονα φούξια και για τις μελαχρινές η καλύτερη επιλογή είναι οι αποχρώσεις της magenta που περιέχουν κόκκινο ή πορτοκαλί. Όσο για τις κοκκινομάλλες είναι η απόλυτη επιλογή για να απογειώσετε το makeup σας.

Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα στο στυλ σας κάντε ένα διακριτικό smokey - eye σε τόνους μπεζ ή καφέ και τονίστε τα ζυγωματικά σας με ένα απαλό peachy ρουζ.

[gallery-459240]  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.