ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς θα κάνετε έντονο μακιγιάζ ματιών κατάλληλο και για το πρωί


13 Φεβρουαρίου 2016

Όλες αγαπάμε το έντονο βλέμμα καθώς είναι το κλειδί για να κάνουμε το μακιγιάζ μας πιο σαγηνευτικό και sexy. Τι γίνεται όμως όταν θέλουμε ένα ανάλογο αποτέλεσμα ακόμη και το πρωί; Με τα παρακάτω tips θα δείτε ότι ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ ματιών μπορεί να γίνει κατάλληλο ακόμα και για το γραφείο ή τη σχολή, χωρίς να μοιάζει απαγορευτικό.

Spider lashes: Για έντονο βλέμμα ακόμη και χωρίς να χρησιμοποιήσετε eyeliner ή μολύβι ματιών, μπορείτε να δημιουργήσετε το εφέ των spider lashes. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απλώσετε τη μάσκαρα με τέτοιο τρόπο ώστε οι βλεφαρίδες να "κολλήσουν"μεταξύ τους, δημιουργώντας τουφάκια. Απλό και εντυπωσιακό.

Σχεδόν smokey: Αφού εφαρμόσετε το eyeliner σας, συνεχίστε δημιουργώντας μια γραμμή μέχρι τη μέση του κάτω βλεφάρου, χωρίς να φτάσετε δηλαδή μέχρι την εσωτερική γωνία.

Pixelformula Roberto Cavalli Womenswear Beauty Backstage Winter 2015 - 2016 Ready To Wear Milan

Rock διάθεση: Δημιουργήστε ένα smokey εφέ περιγράφοντας τα μάτια με μια σκιά την οποία θα "μουτζουρώσετε" είτε με το πινέλο σας είτε με τα δάχτυλά σας. Μπορείτε να επιλέξετε μια απόχρωση του πράσινου ή του καφέ, που ναι μεν θα δώσει έντονο αποτέλεσμα χωρίς όμως να φαίνεται βαρύ και υπερβολικό για το πρωί.

[gallery-547335]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.