ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

5 beauty trends που θα σας ενθουσιάσουν


28 Απριλίου 2016

PicMonkey-Collage-66.jpg

Τα makeup trends της άνοιξης δίχως αμφιβολία υπαγορεύονται από την έκφραση “όλα ή τίποτα”. Από την υπερβολή στην απλότητα, και από την αφηρημένη τέχνη στον μινιμαλισμό, οι αντιθέσεις των makeup trends κάνουν πολύ ενδιαφέρον τον τομέα αυτό της ομορφιάς.

Οι μαέστροι του μακιγιάζ ανά τον κόσμο, φέτος αντιμετωπίζουν τα μάτια κυρίως και τα χείλη δευτερευόντως ως έναν καμβά που μπορούν να διοχετεύσουν και να αποτυπώσουν τη δημιουργικότητά τους. Οι υφές και τα χρώματα ζωντανεύουν, ενώ το no makeup look καταλαμβάνει ακόμα μεγαλύτερο χώρο του μακιγιάζ. Αυτό που συνδέει τα αντίθετα trends είναι η healthy βάση και το παιχνίδι των χρωμάτων μόλις ξεκινά.

[gallery-605172] Μάθετε περισσότερα για τα πιο hot beauty trends της σεζόν κατεβάζοντας το HOPE στο iPad  και το iPhone σας εντελώς δωρεάν Download link: https://itunes.apple.com/gr/app/hope-magazine/id720068321 Facebook: https://www.facebook.com/HOPEthemagazine Instagram: https://instagram.com/hopethemagazine/

Σας ετοιμάζουμε επίσης την WEB έκδοση του HOPE Magazine για μπορείτε να πλοηγήστε στο περιοδικό και από την οθόνη του υπολογιστή σας! #STAYTUNED

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.