ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα 7 θανάσιμα beauty αμαρτήματα σύμφωνα με τους μεγαλύτερους makeup artists


28 Ιουνίου 2016

Bobbi-Brown-Top-Makeup-Mistake-IN.png

Η αλήθεια είναι ότι, όλες μας, όσο κι αν λέμε ότι προσέχουμε, κάνουμε τα μικρά μας αμαρτήματα όταν περνάμε στο μακιγιάζ της ημέρας ή και της νύχτας! Άλλες λιγότερο, άλλες περισσότερο, ξεχνάμε βασικούς κανόνες και ορισμένες φορές αγγίζουμε τα όρια της υπερβολής και η αισθητική της εικόνας μας, χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε, δεν είναι η ιδανική.

Όμως, όσο κι αν εμείς ξεχνιόμαστε οι ειδικοί είναι πάντα εδώ για να μας υπενθυμίζουν πως κάποια βασικά λάθη πρέπει να πάψουμε να τα κάνουμε από τώρα και για πάντα. Και όταν λέμε "οι ειδικοί" εννοούμε κάποιους από τους μεγαλύτερους makeup artists. Ανάμεσά τους φιγουράρουν ονόματα όπως αυτά των Bobbi Brown, Lisa Eldridge, Mary Greenwell και άλλων leaders της beauty industry! Είναι υπεύθυνοι για τα υπέροχα looks των πιο μεγάλων celebs, όπως η Beyoncé, η Gigi Hadid και οι Kardashians.

Lisa-Eldridge-Top-Makeup-Mistake IN

Σύμφωνα με τη Lisa Eldridge, η μεγαλύτερη αμαρτία είναι η λάθος επιλογή foundation. Αναγνωρίζει ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρει κανείς τον τόνο και την απόχρωση που του ταιριάζει, ωστόσο, δεν της αρέσει καθόλου η εικόνα μίας γυναίκας που έχει άλλο χρώμα στο πρόσωπο και στο λαιμό και άλλο στο υπόλοιπο σώμα. Νιώθει σαν να βλέπει δύο διαφορετικούς ανθρώπους σε έναν.

Ο Sir John είναι κάθετος. Για εκείνον, μία από τις μεγαλύτερες αμαρτίες είναι η χρήση ψεύτικων βλεφαρίδων. Για τον Mario Dedivanovic, από την άλλη, είναι εξαιρετικά ακαλαίσθητο να βγάζουμε υπερβολικά τα φρύδια μας και να τους δίνουμε ένα πολύ λεπτό σχήμα που δεν μας κολακεύει και, στη συνέχεια, να τα παραγεμίζουμε από πάνω με μολύβι φρυδιών. Θεωρεί ότι δεν είναι καθόλου φυσική η εικόνα μας, και εδώ που τα λέμε, δεν έχει άδικο.

Sir-John-Top-Makeup-Mistake IN

Η Mary Greenwell μας "μαλώνει" για το γεγονός ότι δεν περιποιούμαστε αρκετά την επιδερμίδα μας και δηλώνει πως τίποτα δεν θα δείχνει ωραίο πάνω μας αν δεν καθαρίζουμε και δεν ενυδατώνουμε την επιδερμίδα μας κάθε μα κάθε μέρα.

Η Wendy Rose δεν αντέχει το contouring που βγάζει μάτι και μας προτρέπει να αποφεύγουμε τους πορτοκαλί και τους κόκκινους τόνους. Η Bobbi Brown, από τη μεριά της, εμβαθύνει λίγο περισσότερο και μας καλεί όλες να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Για εκείνη, η μεγαλύτερη αμαρτία είναι να θέλουμε να είμαστε κάποια άλλη και όχι ο εαυτός μας. Και σε ό,τι αφορά το πέρασμα του χρόνου, υποστηρίζει ότι υπάρχει κάτι απίστευτα όμορφο στην εικόνα μιας γυναίκας με γραμμές στο πρόσωπο.

Bobbi-Brown-Top-Makeup-Mistake IN

Τέλος, για τη Huda Kattan, το Α και το Ω είναι ο σωστός φωτισμός. Ακόμη κι αν είναι πολύ καλές οι δεξιότητές μας στο μακιγιάζ, το λάθος lighting μπορεί να μας οδηγήσει σε ένα αποτέλεσμα που δεν το θέλουμε καθόλου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.