ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Ποιο είναι το κατάλληλο σχήμα για τα φρύδια;


TSVIGKOU

24 Φεβρουαρίου 2017

edit-img-0338.jpg

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όσο πιο καλοσχηματισμένα είναι τα φρύδια μας, τόσο πιο εντυπωσιακό το αποτέλεσμα. Επιπλέον το τοξοειδές σχήμα κάνει πιο sexy και σαγηνευτικό το βλέμμα μας.
Ωστόσο καμία γυναίκα δεν έχει το επιθυμητό σχήμα και όλες πρέπει να καθόμαστε μπροστά από τον καθρέφτη μας για να πετύχουμε το τέλειο, πυκνό, τοξοειδές σχήμα.
Για εμένα δεν ισχύει αυτό πλέον, αφού ανακάλυψα το Fab Brows Eyebrow Kit, της Lessance. Στο συγκεκριμένο προϊόν, περιέχονται βοηθητικοί οδηγοί, stencils που μου χαρίζουν το τέλειο τοξοειδές φρύδι που πάντα ήθελα. Αρκεί απλά να επιλέξω ένα από τα 6 stencils που περιέχει μέσα, ανάλογα με το σχήμα που θέλω να αποκτήσω και να το εφαρμόσω με τα δύο μου δάχτυλα πάνω στο φρύδι. Στη συνέχεια με το ειδικό γωνιακό πινελάκι και την κατάλληλη απόχρωση που έχω επιλέξει και μου ταιριάζει απόλυτα, σχηματίζω το φρύδι μου σε λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα.

Tips: Εφαρμοστέ την αδιάβροχη σκιά φρυδιών με την στρογγυλή πλευρά του ειδικού πινέλου που περιέχει κάθε κασετίνα Fab Brows για να έχετε ένα πιο απαλό/ φυσικό αποτέλεσμα. Με την γωνιακή πλευρά του πινέλου μπορείτε να σβήσετε και διορθώσετε το χρώμα. Εάν θέλετε να πέτυχετε μια πιο έντονη απόχρωση εφαρμόσετε το Fab Brows με την γωνιακή πλευρά του πινέλου ή κάντε περισσότερες εφαρμογές με τη στρογγυλή του πλευρά.

Οι δύο διαφορετικές αποχρώσεις του Fab Brows Duo Kit, της Lessance με βοηθούν κάθε φορά για να επιλέξω ανάμεσα σε τονισμένα ή πιο φυσικά φρύδια. Αν επιλέξω το σκούρο καφέ το αποτέλεσμα είναι ιδανικό για smokey eyes, ενώ αν με το πινελάκι μου προτιμήσω περισσότερο το ανοιχτό καφέ, αποκτώ τέλειο natural makeup look, με άψογα τοξοειδή φρύδια.

Εσείς ακόμα αναρωτιέστε ποιο είναι το τέλειο σχήμα φρυδιού και πώς μπορείτε να το αποκτήσετε;
Η Lessance έχει τη λύση για εμάς και είναι πανεύκολη, αδιάβροχη και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε παντού!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.