ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Σε αυτά τα tricks & tips ορκίζονται όλοι οι Makeup Artists


TSVIGKOU

29 Δεκεμβρίου 2016

lauren-bss15-149.jpg

Αν θέλετε να εμπλουτίσετε παραπάνω τις γνώσεις σας και να αποκτάτε makeup look σα να σας έχει βάψει κάποιος expert ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες. Τα tricks & tips που ακολουθούν είναι η βίβλος κάθε Makeup Artist. Σας τα παραχωρώ λοιπόν με αγάπη από εμένα για εσάς. 

  1. Πάντα να κάνετε τα μαλλιά σας, μετά το μακιγιάζ. Με αυτό τον τρόπο αν πέσει foundation ή πούδρα στις μπροστινές ρίζες, μόλις φυσήξετε λίγο με το πιστολάκι και χτενίσετε τα μαλλιά σας θα εξαφανιστεί κάθε προϊόν.
  2. Για να είστε ενυδατωμένες όλη την ημέρα ανακατέψτε το serum ή την ενυδατική σας με το foundation. Με αυτό τον τρόπο εκτός από ενυδάτωση, πετυχαίνετε και μία πιο ελαφριά βάση στο πρόσωπό σας.
  3. Για φωτεινό βλέμμα στο φυσικό μακιγιάζ, να προσθέτετε λίγο από το ροζ ή το κοραλί ρουζ σας και στο άνω μέρος του κινητού βλεφάρου σας.
  4. Την terracotta σας μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε και το χειμώνα για να δίνετε λάμψη στο πρόσωπό σας. Απλά να εφαρμόζετε μικρότερη ποσότητα και να την απλώνετε στο πρόσωπό σας ομοιόμορφα. 
  5. Το concealer απλώνεται καλύτερα αν χρησιμοποιήσετε ένα φουντωτό πινέλο για σκιά, αντί για το flat που συνίσταται για το συγκεκριμένο προϊόν.
  6. Να ενυδατώνετε πάντα την περιοχή κάτω από τα μάτια και να χρησιμοποιείτε και patches ματιών. Ιδανικά ενυδατωθείτε μία ώρα πριν ξεκινήσετε το μακιγιάζ. Είναι μία από τις πιο δύσκολες περιοχές που θέλει ιδιαίτερη μεταχείριση. Επίσης αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε μεγάλες ποσότητες concealer ή foundation στο συγκεκριμένο μέρος.
  7. Τα fixing spray δε λειτουργούν πάντα και αν τα ψεκάσετε από μικρή απόσταση μπορούν να χαλάσουν ακόμα και το μακιγιάζ σας. Για διάρκεια στο makeup, δώστε προσοχή στη βάση του προσώπου σας και πουδράρετε τοπικά στις λιπαρές περιοχές.
  8. Για διάρκεια στο κραγιόν, κάντε βάση και στα χείλη σας.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.