ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Ψωνίζουμε μαζί τα κατάλληλα προϊόντα για natural makeup look


TSVIGKOU

29 Δεκεμβρίου 2016

karan-bss15-087.jpg

Μην ξεχνάτε όμως ότι χωρίς τα κατάλληλα προϊόντα, το αποτέλεσμα δε γίνεται να είναι αυτό που έχετε ονειρευτεί. 
Foundation, concealer, διάφανη πούδρα, παλέτα σκιών σε φυσικές αποχρώσεις, σκιά για φρύδια, ρουζ, μάσκαρα, κραγιόν, lip gloss είναι τα καλλυντικά που χρειάζεστε. 
Ξεκινάτε πάντα κάνοντας μία καλή βάση στο πρόσωπό σας. Απλώνετε το foundation σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ και στη συνέχεια δουλεύετε τοπικά με το concealer μαύρους κύκλους και σημάδια. Επιλέγετε ένα φυσικό ρουζ για κοψίματα και μήλα-να θυμάστε ότι φυσικό μακιγιάζ δε σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε άχρωμες, γι αυτό προτιμάμε το ρουζ μας να έχει μία πιο ζωηρή απόχρωση από το μονότονο καφέ. Στη συνέχεια δίνετε ένα βάθος στο μάτι σας, χρησιμοποιώντας σκιές σε φυσικές αποχρώσεις. Μη φοβηθείτε να τονίσετε ελαφρώς το κινητό σας βλέφαρο, με μία σκιά σε ανοιχτή καφέ απόχρωση. Ολοκληρώνετε το μάτι σας βάφοντας τις βλεφαρίδες σας με μάσκαρα και τονίζοντας τα φρύδια σας με σκιά. Τέλος το natural makeup look ολοκληρώνεται με ένα κραγιόν σε φυσική απόχρωση και λίγο lip gloss στο κέντρο για πιο ζουμερό αποτέλεσμα.
Τα προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε ένα natural makeup look ακολουθούν στην παρακάτω gallery. Σε κάθε περίπτωση όμως απαιτείται από εσάς να βγείτε στα καταστήματα ομορφιάς και να εντοπίσετε τα προϊόντα που σας ταιριάζουν και θα σας χαρίσουν το τέλειο μακιγιάζ:

[gallery-716003]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.