ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα makeup looks που ξεχωρίσαμε στο instagram και τα επιλέγουμε για το 2017


TSVIGKOU

3 Ιανουαρίου 2017

capture52545.PNG

Κάνοντας ένα ξεσκόνισμα σε προφίλ διάσημων makeup artist και όχι μόνο εντοπίσαμε κάποια από τα beauty trends που θα στιγματίσουν το 2017 και πολλές ακόμη χρονιές. Πάρτε σημειωματάριο και ξεκινήστε να σημειώνετε. Φέτος τα πράγματα είναι πιο εύκολα από κάθε άλλη χρονιά, αφού οι αυστηρές γραμμές και τα απόλυτα γεωμετρικά σχήματα στο πρόσωπο αποτελούν παρελθόν. Αφήνουμε χέρι και φαντασία ελεύθερα να δημιουργήσουν υπέροχα makeup looks.

Κόκκινα χείλη και τονισμένα φρύδια είναι το καλύτερο μακιγιάζ, το οποίο μπορείτε να επιλέξετε. Αναμφισβήτητα τα κόκκινα χείλη είναι μία από τις πιο κλασσικές επιλογές στο makeup και τα έντονα, πυκνά φρύδια ήρθαν για να μείνουν. Είναι όλη η ομορφιά της γυναίκας, γι αυτό μη φοβάστε να τα τονίζετε.

Πάμε το smokey σε άλλο επίπεδο και πειραματιζόμαστε με άλλα χρώματα όπως είναι το κόκκινο. Επίσης το cat-eye look γίνεται με σκιά και όχι με eyeliner. Γενικότερα φέτος φεύγουμε από τη φιλοσοφία της γεωμετρίας για το μακιγιάζ μας και επιλέγουμε πιο messy looks.

Και αν ακόμα δεν έχετε πειστεί ότι η κόκκινη σκιά είναι το απόλυτο προϊόν για το νεσεσέρ σας, με την παρακάτω φωτογραφία θα βγείτε στην αγορά. Μη διστάσετε να επιλέξετε ένα μεταλλικό κόκκινο, είναι τρομερά εντυπωσιακό!

Το συγκεκριμένο μακιγιάζ της Lily Aldridge είναι το καλύτερο smokey που έχουμε δει. Από τη συγκεκριμένη φωτογραφία κρατάμε το ντεγκραντάρισμα της σκιάς και τον τρόπο που έχουν τονιστεί οι ρίζες. Όπως βλέπετε πλέον δε μένουμε τοπικά στις ρίζες των βλεφάρων, με το κατάλληλο πινέλο σβήνουμε τη σκιά και προχωράμε αρκετά κάτω από τις ρίζες, δημιουργώντας έτσι ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό μάτι. Επίσης όπως παρατηρείτε δεν υπάρχουν έντονες γραμμές ή eyeliner, όλα είναι σβησμένα. Extra credit σε αυτό το μακιγιάζ τα υπέροχα peachy μάγουλα και τα άψογα τονισμένα και χτενισμένα προς τα πάνω φρύδια.

Για να υιοθετήσουμε ένα look, επιλέγουμε εκτός από το μακιγιάζ και το κατάλληλο μαλλί αλλά και στιλ. Στο παρακάτω makeup look το eyeliner και τα pale mauve χείλη έχουν δέσει μοναδικά με το chocker και το ροζ πουλόβερ, συνθέτοντας έτσι το ιδανικό girly look.

Φέτος δίνουμε χώρο στο πορτοκαλοκόκκινο να μας μαγέψει. Το επιλέγουμε για το μακιγιάζ, τα αξεσουάρ αλλά και τα ρούχα μας και δε διστάζουμε να κάνουμε ένα total look, με το συγκεκριμένο χρώμα να κυριαρχεί.

Για μία ακόμη χρονιά bold eyes και bold lips πάνε μαζί, γι αυτό αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και μη δεσμεύεστε αν έχετε τονίσει ένα από τα δύο σημεία του προσώπου σας, μάτια ή χείλη.

Ένα από τα μεγαλύτερα beauty come-back δεν είναι άλλο από αυτό του lip gloss. Μας είχε λείψει η αλήθεια είναι, γι αυτό μέσα στο 2017 είμαστε γενναιόδωροι με το συγκεκριμένο προϊόν.

Μία χρυσή σκιά είναι αρκετή για να έχουμε τέλειο μακιγιάζ. Σαφώς δεν αμελούμε ποτέ να τονίσουμε τα φρύδια μας αλλά και τις βλεφαρίδες μας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.