ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τι λένε οι άντρες για τις γυναίκες που βάφονται στο τιμόνι;


TSVIGKOU

16 Ιανουαρίου 2017

vintage-1950s-887273-960-720.jpg

Το περίεργο όμως στην υπόθεση -για εμένα τουλάχιστον- δεν είναι οι γυναίκες που βάφονται την ώρα που περιμένουν στην κίνηση ή στο φανάρι, αλλά οι άντρες οδηγοί που περνάνε από δίπλα.
Απορία, εκνευρισμός, αδιαφορία, γέλια...τα συναισθήματα είναι πολλά καθώς επίσης και όσα λένε μερικοί. Βλέπετε μου έχει τύχει πολλοί να κατεβάζουν το παράθυρο και να δίνουν ειρωνικά συγχαρητήρια ή ακόμα και να βρίζουν.
Έχοντας λοιπόν αυτό στο μυαλό μου, έκανα ένα mini γκάλοπ και ρώτησα τους άντρες ποια είναι η άποψή τους για τις γυναίκες όταν βάφονται στο αυτοκίνητο.

  1. Γυναίκα στο τιμόνι μη σου τύχει. Να, γιατί λέω εγώ ότι δεν κάνετε για το αμάξι! Άκου εκεί να βάφεστε, πάνω στην κίνηση.-Ο σεξιστής
  2. Αλήθεια, δε έχει τύχει να συναντήσω κάτι τέτοιο...-Ο αδιάφορος
  3. Γι αυτό κάθε πρωί γίνονται καραμπόλες.- Ο κάπως υπερβολικός 
  4. Γιατί οι γυναίκες δουλεύουν κι όλας;-Ο μη σου τύχει άντρας
  5. Τόσο πιεσμένες είστε πια, που δεν μπορείτε να βάφεστε σπίτι σας;-Ο λογικός
  6. Τέτοια νύστα που έχω το πρωί, ούτε το τιμόνι δε βλέπω, όχι τη διπλανή που βάφεται.-Ο εξίσου επικίνδυνος οδηγός όπως η γυναίκα που βάφεται στην κίνηση
     

Όπως συμπαιρένετε και μόνες σας από τα παραπάνω, το μακιγιάζ στην κίνηση είναι κάτι ανάλογο όπως η χρήση κινητού. Επικίνδυνο!
Σαφώς δε χρειάστηκε να κάνουμε το γκάλοπ για να βγάλουμε το συμπέρασμα αυτό, απλά επιλέξαμε να διακωμωδήσουμε κάπως το θέμα για να σας περάσουμε το μήνυμα "Δε βαφόμαστε την ώρα που οδηγούμε".
Πριν φύγετε από το σπίτι, ξυπνήστε απλά δέκα λεπτά νωρίτερα-άλλωστε πρωί, πρωί δε χρειάζεται να βαφτείτε σαν τη Rihanna σε συναυλία της- ή στη δουλειά μόλις φτάσετε, έχετε το νεσεσέρ μαζί σας και κάντε αυτό που θα κάνατε στο αμάξι!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.