ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Beauty tips για γυναίκες που ιδρώνουν


TSVIGKOU

30 Μαρτίου 2017

c1iv4m0xcaek6kb.jpg

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ακόμα και αν η επιδερμίδα σας είναι λιπαρή, δεν πρέπει να παραλείπετε την ενυδάτωση. Διαβάστε εδώ: Ποιος σας είπε ότι τα λιπαρά πρόσωπα δεν έχουν ανάγκη από ενυδάτωση;


Το Νο1 προϊόν που πρέπει να χρησιμοποιείτε καθημερινά είναι αναμφισβήτητα το αντηλιακό προσώπου. Μπορείτε να επιλέξετε ένα που περιέχει χρώμα, για να πετυχαίνετε και κάλυψη. Η αντηλιακή προστασία είναι απαραίτητη όλο το χρόνο και ιδιαίτερα το καλοκαίρι, μην την αμελείτε, ακόμα και αν έξω έχει συννεφιά. Μην ξεχνάτε ότι πρέπει να επιλέξετε το προϊόν που ταιριάζει στον τύπο δέρματός σας, υπάρχει ποικιλία και στα αντηλιακά προσώπου.

[gallery-716505]

Αν η λιπαρότητα λόγω ιδρώτα επιμένει ακόμα και με την κατάλληλη ενυδατική, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τοπικά διάφανη πούδρα.  Εφαρμόστε την στην T-zone και οπουδήποτε αλλού απαιτείται και δώστε matte υφή στο πρόσωπό σας. 

[gallery-715942]

Μην αμελείτε τον καθαρισμό προσώπου. Μόνο όταν είναι καθαρή η επιδερμίδα, μπορούν να δράσουν τα προϊόντα που έχετε επιλέξει και είναι κατάλληλα για τον τύπο δέρματός σας.

Το κείμενο που ακολουθεί θα σας βοηθήσει να διαπιστώσετε..."Ποιο είναι καλύτερο για τον καθαρισμό προσώπου, γαλάκτωμα ή αφρός;"

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.