ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η αισθητικός μου: Η φυσική ομορφιά στο προσκήνιο


29 Απριλίου 2017

dior-bwss17-274.jpg

Το βασικό συμπέρασμα του Συνεδρίου που παρακολούθησε, όπως μας αναφέρει η ίδια, είναι η επιστροφή στη φυσικότητα. Όλα όσα ειπώθηκαν εκεί είχαν ως στόχο το υγιές, φωτεινό και λαμπερό δέρμα. Η έμφαση λοιπόν φέτος δίνεται στη φυσικότητα, τόσο στη φροντίδα της επιδερμίδας, όσο και στο μακιγιάζ αλλά και στη φυσική γραμμή των φρυδιών.

Αυτό λοιπόν που πρέπει να γίνει κατανοητό, λέει η έμπειρη αισθητικός, είναι ότι για να έχουμε ένα υγιές και φωτεινό δέρμα, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι η φροντίδα και η προστασία της επιδερμίδας μας είναι αναγκαίο να ενταχθεί στην καθημερινότητά μας.

Με δεδομένο ότι η ατμόσφαιρα στην οποία ζούμε, ο τρόπος ζωής και διατροφής μας, μας επιβαρύνουν τόσο με στρεσογόνες ορμόνες όσο και με  τοξίνες, μας δημιουργείται η ανάγκη της καθημερινής φροντίδας του δέρματός μας, μια και αυτό είναι ο άμεσος αποδέκτης όλων όσα συμβαίνουν στο εξωτερικό αλλά και το εσωτερικό μας περιβάλλον.

Ας δούμε λοιπόν τα πιο ενδιαφέροντα σημεία του Συνεδρίου:

  • Το φετινό μακιγιάζ είναι όσο το δυνατόν πιο φυσικό. Ειδικά στις ηλικίες μετά τα 40, δίνεται έμφαση στις ιδιαιτερότητες του δέρματος και, ως επακόλουθο, στη χρήση των προϊόντων μακιγιάζ. Το μέικαπ χρησιμοποιείται σε μικρότερη ποσότητα, ώστε το αποτέλεσμα να είναι πιο φυσικό, και καλύτερα με κρεμώδη υφή, ώστε να μην απορροφά την υγρασία από το δέρμα.
  • Το βλέμμα τονίζεται με extension των βλεφαρίδων και με μια πολύ λεπτή γραμμή eyeliner.
  • Είναι σημαντικό να διαλέγουμε τα κατάλληλα χρώματα σε ρουζ και κραγιόν, δηλαδή χρώματα που να ταιριάζουν με την επιδερμίδα μας, για να έχουμε ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.
  • Προϋπόθεση για ένα ωραίο, φυσικό μακιγιάζ που διαρκεί, είναι αυτό να γίνεται πάνω σε πολύ καλά ενυδατωμένο δέρμα.
  • Τόσο οι καινοτόμες θεραπείες απολέπισης, με καινούργιες μορφές συστημάτων αναδόμησης, όσο και οι θεραπείες με βιταμίνη C αλλά και οι ενυδατώσεις γίνονται με τη χρήση κάθε δυνατού μέσου για βαθύτερη διείσδυση των ενεργών συστατικών, όπως υπέρηχοι, ιοντοφόρεση και μεσοθεραπεία, ήταν οι μέθοδοι που απέσπασαν το ενδιαφέρον του Συνεδρίου.
  • Γενικά, όλες οι περιποιήσεις σώματος που παρουσιάστηκαν, χωρίς καμία εξαίρεση, είχαν ως στόχο τη χαλάρωση και την αποτοξίνωση του οργανισμού, ξεκινώντας πάντα με ένα μασάζ, που ηρεμεί και αποτοξινώνει.
  • Τελευταίο και πιο σημαντικό: βασίλισσα όλων των τεχνολογιών που αφορούν στο σώμα ανακηρύχθηκε η επαναστατική μέθοδος της κρυολιπόλυσης, που σε συνδυασμό με την αποτελεσματική και ασφαλή μέθοδο LPG –την κλινικά τεκμηριωμένη και ευρέως διαδεδομένη τεχνική συνδυασμού μηχανικού μασάζ και αναρρόφησης με τη χρήση μιας κεφαλής, μοναδική μετά από τόσα χρόνια που αποδεικνύεται η πιο ενδεδειγμένη για κάθε σώμα-, υπόσχονται να δώσουν το καλύτερο αποτέλεσμα τόσο στο πρόβλημα του τοπικού πάχους, όσο και της κυτταρίτιδας. 

Μαίρη Αργείτου www.mariaargeitou.gr Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-6742622

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.