ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς να μη "σπάει" το concealer;


TSVIGKOU

4 Σεπτεμβρίου 2017

giambattista-valli-bwaw1718-060.jpg

Γι αυτό λοιπόν από τότε που ξεκίνησα να βάφομαι, ο καλύτερός μου "φίλος" είναι το concealer. Μετά από χρόνια έρευνας κατέληξα στο προϊόν που με καλύπτει και από τότε δεν το αλλάζω με τίποτα. Ωστόσο πολλές φορές, τις ημέρες που οι μαύροι κύκλοι είναι έντονοι και αναγκαστικά εφαρμόζω περισσότερο προϊόν, μετά από λίγη ώρα παρατηρώ έντονες γραμμές. Το concealer έχει σπάσει-κάθε γυναίκα καταλαβαίνει τι εννοώ-και στο μάτι μου υπάρχουν περισσότερες ρυτίδες από αυτές που έχω στα 28 μου.

Πειραματιζόμουν με διάφορους τρόπους για να δω πώς θα αποφύγω τις γραμμές. Δοκίμασα πολλά concealer, εφάρμοσα το προϊόν με σφουγγαράκι, με πινέλο, με δάχτυλο, έβαλα περισσότερη αλλά και λιγότερη ποσότητα, γενικότερα έκανα αλλαγές μέχρι που βρήκα πώς θα στρώσει. 
Πριν το concealer, ενυδατώνω την περιοχή κάτω από τα μάτια, με κρέμα ματιών. Βάζω μία μικρή δόση στα δάχτυλα, τα τρίβω μεταξύ τους και με απαλές πιέσεις εφαρμόζω το προϊόν σε όλη την περιοχή. Πριν στεγνώσει η κρέμα, εφαρμόζω on top ελάχιστο concealer με τις ιδιές απαλές, ταμποναριστές πιέσεις. Συνεχίζω με το υπόλοιπο μακιγιάζ και πριν φύγω από τον καθρέφτη μου, ρίχνω μια ματιά να βεβαιωθώ ότι δεν υπάρχει η παραμικρή γραμμή. Αν δω κάτι στρώνω το προϊόν, με τον ίδιο τρόπο.

Από εκείνη τη στιγμή και για όλη τη διάρκεια της ημέρας, το concealer δε σπάει καθόλου, τα μάτια μου είναι λαμπερά αφού τα έχων ενυδατώσει και οι μαύροι μου κύκλοι απλά δεν υπάρχουν.

Αν και εσείς αντιμετωπίζετε το ίδιο θέμα, δοκιμάστε το tip που σας προτείνω. Βασική προϋπόθεση το concealer να αποχρωματίζει τους κύκλους σας και να δουλεύετε καλά και τοπικά, μικρή ποσότητα προϊόντος.

Στην gallery που ακολουθεί σας δείχνω κάποιες από τις αγαπημένες μου κρέμες ματιών, τις οποίες σας προτείνω να δοκιμάσετε δεδομένου ότι καλύπτει τις ανάγκες αυτής της ευαίσθητης περιοχής του προσώπου σας:
 

[gallery-716406]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.