ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Σήμερα βαφόμαστε με ένα προϊόν


TSVIGKOU

7 Οκτωβρίου 2017

street-fashion-wss18-170.jpg

How To: Ανακατεύουμε μία δόση ενυδατικής κρέμας, με το foundation και το απλώνουμε στο πρόσωπό μας. Με το concealer καλύπτουμε τοπικά τυχόν σημάδια και μαύρους κύκλους. Πουδράρουμε σημεία που παρουσιάζουμε έντονη λιπαρότητα.

Και τώρα παίρνουμε στα χέρια μας το "μαγικό" προϊόν και φυσικά αναφέρομαι στο creamy blush ή αλλιώς στο κρεμώδες ρουζ.

[gallery-621642]

Με τα δάχτυλά μας και με ταμποναριστές κινήσεις το απλώνουμε στο κινητό βλέφαρο και το σβήνουμε προς τα πάνω, κοντά στην περιοχή των φρυδιών. Εφαρμόζουμε μάσκαρα στις βλεφαρίδες και συνεχίζουμε στο υπόλοιπο πρόσωπο. Ενισχύουμε τη φρέσκια όψη, προσθέτωντας ελάχιστο χρώμα στο κέντρο των μήλων και τέλος το εφαρμόζουμε και στα χείλη για να γίνουν πιο ροδαλά από ποτέ.

Αν είστε καστανές προτείνω να επιλέξετε creamy blush σε απόχρωση κοντά στο κοραλί. Αντίθετα οι μελαχρινές ή οι ξανθές με ανοιχτή επιδερμίδα μπορούν να επιλέξουν ροζ αποχρώσεις. Γενικότερα, κάνετε δοκιμές και δείτε τι ταιριάζει τόσο με το outfit, όσο και με τα χρώματα της επιδερμίδας και των μαλλιών σας.

Extra Tip: Το πιο safe look που ταιριάζει σε όλες είναι αυτό των φυσικών αποχρώσεων. Μπορείτε να επιλέξετε ένα natural brown creamy blush και να τονίσετε τις γωνίες σας, να δώσετε βάθος στο κινητό βλέφαρο και να αναδείξετε το φυσικό χρώμα των χειλιών σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.