ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

#DidYouKnow: Με αυτό το trick εξοικονομείτε προϊόν και δημιουργείτε φυσικό αποτέλεσμα στη βάση


TSVIGKOU

29 Νοεμβρίου 2017

12bfc17de15ba81b6ef8e1c8dd91f6bb-natural-wedding-makeup-wedding-makeup-looks.jpg

 

Το makeup trick που θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε προϊόν αλλά και να δημιουργήσετε μία απαλή, λαμπερή βάση είναι να ξεκινάτε την εφαρμογή από το κέντρο του προσώπου και να πηγαίνετε προς τα έξω. Αν μέχρι σήμερα το απλώνετε στην αρχή/το μέτωπο, στο τέλος/το λαιμό ή δε σκεφτόσασταν καν από ποιο μέρος πρέπει να ξεκινήσετε να απλώνετε το foundation, ήρθε η ώρα να αλλάξετε τον τρόπο που βάφεστε.

Με όποιο τρόπο και αν έχετε επιλέξει να το εφαρμόζετε-δάχτυλα, σφουγγάρι, πινέλο-ξεκινήστε από το κέντρο της μύτης και απλώστε το δεξιά, αριστερά και στη συνέχεια προς τα πάνω. Στο συγκεκριμένο σημείο και κοντά σε αυτό αντιμετωπίζουμε τις περισσότερες δυσχρωμίες-φακίδες, μαύροι κύκλοι, τυχόν σπυράκια που εμφανίζονται στα μάγουλα. Δημιουργώντας ομοιόμορφο αποτέλεσμα σε αυτά τα σημεία, έχουμε ουσιαστικά φτιάξει και τη βάση στο πρόσωπο, δουλεύοντας επαρκή ποσότητα όπου πρέπει. Θα δείτε ότι στη συνέχεια δε θα χρειαστεί να απλώσετε επιπλέον προϊόν για μέτωπο, πηγούνι και λαιμό-εκτός αν έχετε κι εκεί κάποια σημάδια.

Extra Tip: Δημιουργήστε την τέλεια βάση στο πρόσωπο και συνδυάστε τη με nude χείλη. Επιλέξτε μία από τις αποχρώσεις που προτιμάει η Olvia Culpo. 

[gallery-716737]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.