ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Ένα εύκολο μακιγιάζ χωρίς foundation


TSVIGKOU

7 Ιουνίου 2018

jernej-graj-620022-unsplash.jpg

Διαβάστε εδώ: "#60Secondsofbeauty: Step by Step ο σωστός τρόπος να βάψουμε τα φρύδια μας"

Το μακιγιάζ που σας προτείνω να κάνετε είναι χωρίς foundation και είναι ιδανικό για τις ημέρες που θέλουμε φυσικό look και γενικότερα θέλουμε η επιδερμίδα μας να είναι καθαρή, ενυδατωμένη και όχι φορτωμένη με διάφορα προϊόντα.

Ξεκινάμε λοιπόν πάντα με έναν καλό καθαρισμό προσώπου, με προϊόν που ταιριάζει στον τύπο της επιδερμίδας μας. Ακολουθεί η κρέμα και η αντηλιακή αν είναι πρωί. Σειρά έχει το concealer, με το οποίο τοπικά καλύπτουμε μαύρους κύκλους και τυχόν άλλα σημάδια στο πρόσωπο. Ελάχιστη ποσότητα στο δάχτυλό μας ή στο πινέλο, στο σφουγγαράκι αρκεί για να δημιουργήσουμε την κάλυψη που θέλουμε. Συνεχίζουμε με μάσκαρα στις βλεφαρίδες και αν θέλουμε δίνουμε χρώμα και στο καπάκι του κινητού βλεφάρου.

[gallery-718146]

Προχωράμε στα ζυγωματικά, όπου εκεί μπορούμε να τονίσουμε με bronzer τα κόκκαλα για να δείχνουμε πιο ηλιοκαμένες ή να περιοριστούμε μόνο στα μήλα, με ένα ρουζ κρεμώδες ή σε μορφή πούδρας, σε απόχρωση που μας ταιριάζει. Τέλος δίνουμε λάμψη και στα χείλη. Οι επιλογές είναι πολλές, από ένα απλό lip balm που περιέχει χρώμα και θα κρατήσει ενυδατωμένα και ελαφρώς λαμπερά τα χείλη μας, μέχρι ένα matte κραγιόν ή το must-have προϊόν της σεζόν, που έκανε δυναμικό come back, το lip gloss στην απόχρωση που μας ταιριάζει.

[gallery-717839]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.