ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αυτό είναι το κραγιόν που αγοράζουν όλες οι γυναίκες (και έχει την τέλεια instagramική απόχρωση)


CHRYSAD

4 Νοεμβρίου 2018

abaca_605954_003.jpg

Τις μέρες που δεν έχουμε όρεξη να κάνουμε τίποτα απολύτως, τις μέρες που τα μαλλιά μας αρνούνται να συνεργαστούν και κάνουν τα «δικά» τους, τις μέρες που θέλουμε να μείνουμε ξαπλωμένες στον καναπέ και απλά να βλέπουμε σειρές στο netflix – αυτές τις δύσκολες μέρες υπάρχει κάτι που μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα και μας δίνει αυτό το μικρό boost που χρειαζόμαστε για να "βγάλουμε" τη μέρα. Είναι μικρό, αλλά πραγματικά θαυματουργό και δεν είναι άλλο από το κραγιόν ή αλλιώς το προϊόν μακιγιάζ που όλες οι γυναίκες λατρεύουν.

Νομίζατε πως το κλασικό κόκκινο είναι η πιο περιζήτητη απόχρωση στα κραγιόν; Αν ναι ετοιμαστείτε να ξαφνιαστείτε, γιατί το πιο δημοφιλές χρώμα σε κραγιόν αυτό το διάστημα, το κραγιόν που γίνεται sold out συνέχεια δεν είναι κόκκινο, ούτε ροζ. Είναι μοβ/nude και έχει την τέλεια instagramική απόχρωση.

Το Cream Lip Stain της Sephora Collection στην απόχρωση #13 Marvelous Mauve είναι συγκεκριμένα αυτό που αγοράζουν οι περισσότερες γυναίκες και αν δεν είστε από εκείνες που το έχουν ήδη στην συλλογή τους, τότε σίγουρα ψάχνετε εδώ και καιρό ένα παρόμοιο. Οι λόγοι για να το αποκτήσετε είναι πολλοί, αφού κολακεύει όλες τις γυναίκες, μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, έχει μεγάλη διάρκεια και τέλεια υφή, δεν ξηραίνει τα χείλη και είναι πολύ οικονομικό. Τι περιμένετε;

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τις πιο δυνατές τάσεις στα κραγιόν για τον φετινό χειμώνα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.