ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Chanel Haute Couture 2019: Τα εντυπωσιακά beauty looks εμπνευσμένα από τα '80s


Ελένη Τσούτση

23 Ιανουαρίου 2019

chanel_hcss19cc_23.jpg

Ο οίκος Chanel για άλλη μια φορά μας εντυπωσίασε με το show που πραγματοποίησε για να παρουσιάσει τις δημιουργίες του για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019. Εκτός βέβαια από τις υπέροχες δημιουργίες του σταθήκαμε στα beauty looks που επέλεξε για φέτος.

Ο ηγέτης της μόδας, Karl Lagerfeld, μας έχει συνηθίσει σε ξεχωριστές προτάσεις και στο φετινό show αποφάσισε να πρωταγωνιστήσουν τόσο τα έντονα hair looks στολισμένα με λουλούδια όσο και το μακιγιάζ εμπνευσμένο από τη δεκαετία των '80s. Μια μικρή λεζάντα των looks θα μπορούσε να είναι όταν ο Bowie συνάντησε τη Μαρία Αντουανέτα. Οι περίφημες περούκες της Μαρίας Αντουανέτας «αγκαλιάζουν» αρμονικά τη τάση των «ηλεκτρισμένων» μαλλιών.

Το make up ακολούθησε και αυτό το ύφος του hair styling – με έντονο smokey eye σε μπλε σκούρα απόχρωση , χωρίς ένταση στις βλεφαρίδες δίνοντας όμως ένταση στα χείλη με κόκκινο κραγιόν που τα έκανε τον απόλυτο πρωταγωνιστή του προσώπου.

Ο οίκος Chanel μας ενέπνευσε και μας έφερε πιο κοντά στην Άνοιξη και φυσικά ανυπομονούμε να πειραματιστούμε με τα looks που μας παρουσίασε.

Δείτε ακόμη:

Dior Couture Spring/Summer 2019

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.