ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Οι κανόνες ομορφιάς που ακολουθούσε πιστά η πριγκίπισσα Diana


Ελένη Τσούτση

17 Μαρτίου 2019

princessdiana.jpg

H πριγκίπισσα Diana αναμφίβολα είναι μια από τις πιο κομψές γυναίκες που έχουν περάσει από την ιστορία. Μέχρι και σήμερα τόσο το στιλ της όσο και η αισθητική της είναι σημείο αναφοράς για πολλές γυναίκες – με καλύτερες φυσικά την Kate Middletton και την Meghan Markle, των οποοών τα looks σχεδόν πάντα συγκρίνονται με της αξέχαστης Dianas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diana and The Royal Family (@princessdiana_theroyalfamily) on

Η πριγκίπισσα Diana συνειδητοποίησε τη δύναμη του χτενίσματος και του μακιγιάζ και γι' αυτό ποτέ δεν την υποτίμησε όπως έχει αναφέρει χαρακτηριστικά η makeup artist της Mary Greenwell. Εξίσου όμορφη στο εξωτερικό όπως ήταν στο εσωτερικό, η Diana είχε κι εκείνη τα δικά της beauty secrets, όπως κάθε γυναίκα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Princess Diana Forever (@princess.diana.forever) on

Λάτρης του natural look, ήξερε τι της ταιριάζει στα χαρακτηριστικά της και ποιο look ταίριαζε σε ποια περίσταση. Ο πιο βασικός κανόνας που δεν άλλαζε ποτέ ήταν ότι δεν ξέφευγε από την ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της."Είχε απίστευτο δέρμα, το οποίο μπορεί να οφειλόταν ακόμα και στα οικογενειακά γονίδια", έχει αναφέρει χαρακτηριστικά άνθρωπος από το περιβάλλον της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Princess Diana Forever (@princess.diana.forever) on

Ωστόσο, η πριγκίπισσα δεν θεωρούσε ποτέ κάτι δεδομένο, γι αυτό καθημερινά καθάριζε το πρόσωπό της, χρησιμοποιούσε toner, serum, ενυδατική και προϊόντα με SPF προστασία. Επιπλέον πάντα κοιμόταν αρκετές ώρες. Ο ποιοτικός ύπνος αποτελούσε μέρος της beauty ρουτίνας της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Princess Diana Forever (@princess.diana.forever) on

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η έλλειψη ύπνου κάνει το δέρμα να φαίνεται χλωμό και κουρασμένο, επειδή η κυκλοφορία του αίματος μειώνεται. Προφανώς κάτι ήξερε η ίδια.Έκανε focus στο βλέμμα της. Μετά την ενυδάτωση των ματιών της, έκανε ελαφριά κάλυψη με προϊόν στο χρώμα της επιδερμίδας της και πάντα τόνιζε τις ρίζες με eyeliner, σε μπλε χρώμα κατά προτίμηση. Ολοκλήρωνε το βλέμμα με mascara στις ρίζες των βλεφαρίδων.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Princess Diana Forever (@princess.diana.forever) on

Yποστήριζε την απλότητα τόσο στα ρούχα που επέλεγε όσο και στο μακιγιάζ της, δεν της άρεσαν οι υπερβολές και είχε μια φυσική κομψότητα που έκαναν ακόμη πιο ενδιαφέρον και ξεχωριστή τη κάθε της εμφάνιση.

 

Δείτε ακόμη:

Diana: Η πριγκίπισσα που ανέδειξε το natural makeup look

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.