ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

H Eva Mendes γίνεται 46 και αυτά είναι τα top μυστικά ομορφιάς της


Ελένη Τσούτση

5 Μαρτίου 2020

H Eva Mendes γίνεται 46 και αυτά είναι τα top μυστικά ομορφιάς της

H Eva Mendes ξεκίνησε την καριέρα της στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και ξεχώρισε τόσο για το ταλέντο της όσο και για την πληθωρική της εμφάνιση. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της όπως τα μάτια, τα χείλη  αλλά και η μικρή ελιά που είναι πλέον σήμα κατατεθέν της, την έχουν κάνει να είναι ένα από τα πιο sexy πρόσωπα στο Hollywood.

Με αφορμή το γεγονός ότι σήμερα έχει γενέθλια και γίνεται 46 χρονών θα κάνουμε μια αναδρομή στα καλύτερα beauty looks που έχει κάνει μέχρι σήμερα. Η ίδια λατρεύει τα λαμπερά μακιγιάζ και δίνει μεγάλη προσοχή στην συστηματική περιποίηση της επιδερμίδας της και αυτό είναι ολοφάνερο αφού δείχνει πάντα φρέσκια ακόμη και χωρίς μακιγιάζ.

Όσο για τα μαλλιά της όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει κάνει πολλές αλλαγές, διατηρώντας το ανοιχτό καστανό με μικρές πινελιές. Η πιο μεγάλη αλλαγή που έχει κάνει στα μαλλιά της, είναι η πιο πρόσφατη που εμφανίστηκε με ένα bob haircut που της ταίριαζε μοναδικά. Στο καθημερινό της μακιγιάζ πρωταγωνιστούν οι λάμψεις και το μυστικό της είναι ότι αναμειγνύει το foundation με λίγο highlighter ώστε να δώσει μία extra νότα λάμψης σε όλο της το πρόσωπο. Συμπληρώνει με eyeliner για να τονίσει το βλέμμα της και φοράει lip palm για την ενυδάτωση των χειλιών.

Επίσης, ακολουθεί τη συμβουλή του makeup artist της, ο οποίος πιστεύει ότι είναι «σημαντικό να δουλεύεις με το σχήμα του προσώπου». Επειδή διαθέτει μακρύ πρόσωπο, τοποθετεί το ρουζ της από την κορυφή των ζυγωματικών και το απλώνει προς τα έξω ενώ το περνάει ελαφριά και από τη μύτη.

Η γοητευτική ηθοποιός μπορεί να γίνεται 46 αλλά για εκείνη η ηλικία παραμένει μόνο ένας αριθμός και μας το αποδεικνύει με κάθε glam εμφάνισή της.

Κεντρική φωτογραφία: Splash Ideal Images

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.