ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

H brow expert της Victoria Bekcham αποκάλυψε το μυστικό για τέλεια φρύδια


Ελένη Τσούτση

26 Ιουνίου 2020

H brow expert της Victoria Bekcham αποκάλυψε το μυστικό για τέλεια φρύδια

Μία από τις πιο διάσημες brow experts είναι η Anastasia Beverly Hills, που επιμελείται τα φρύδια πολλών celebrities και έχει καταφέρει να θέλουμε να μαθαίνουμε όλα τα μυστικά της. Ανάμεσα στις διάσημες πελάτισσές της, βρίσκεται η Victoria Beckham, η οποία την εμπιστεύεται απόλυτα για την περιποίηση των φρυδιών της.

Καθόλου άδικα, αφού της δίνει το τέλειο σχήμα που ταιριάζει με το πρόσωπό της. Μάλιστα, η Anastasia πριν από αρκετά χρόνια, είχε δημιουργήσει μια σειρά για τα φρύδια που έγινε best seller στο χώρο της ομορφιάς. Όταν όλες οι γυναίκες στα 90's επέλεγαν να αφήσουν μια λεπτή γραμμή στα φρύδια, εκείνη δεν συμφωνούσε με αυτή την τάση.

Μέσα λοιπόν, από μια πρόσφατη συνέντευξή της, αποκαλύπτει τι δεν εφαρμόζει στη Victoria και παρακαλεί κάθε γυναίκα να μην κάνει στα φρύδια της. “Το σημαντικότερο λάθος είναι η αποτρίχωση των φρυδιών στο σημείο που ξεκινά η γέφυρα της μύτης. Εκεί δηλαδή, που ξεκινά η γραμμή των φρυδιών. Όταν αφαιρείτε πολλές μικρές τρίχες από το συγκεκριμένο σημείο, η μύτη σας δείχνει μεγαλύτερη και η απόσταση ανάμεσα στα μάτια μεγαλύτερη”, τονίζει η expert.

jenny.gr

Αν βγάλετε τα φρύδια σας στο συγκεκριμένο σημείο, δεν βοηθάτε στην ισορροπία του προσώπου σας, και αυτό πρέπει να έχετε στο μυαλό σας όταν ξεκινάτε αυτή τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.