ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα καλύτερα lip balms με SPF που θα λατρέψετε αυτό το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

23 Ιουλίου 2020

Τα καλύτερα lip balms με SPF που θα λατρέψετε αυτό το καλοκαίρι

Tα χείλη μας έχουν την τάση να αφυδατώνονται και να «σκάνε» ακόμη και το καλοκαίρι. Η ενυδάτωση λοιπόν είναι απαραίτητη αλλά και η προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Μπορεί να έχετε εξοπλιστεί με αντηλιακά για το σώμα, το πρόσωπο και τα μαλλιά, αλλά μη ξεχάσετε να προσθέσετε στη λίστα σας ένα lip balm με SPF. Δημιουργήσαμε μια λίστα με τα πιο καλά lip balms με δείκτη προστασίας ώστε να είστε έτοιμες να βγείτε στον ήλιο.

jenny.gr

Ωστόσο δεν θα πρέπει να ξεχνάτε να κάνετε πού και πού απολέπιση στα χείλη σας, να τα ενυδατώνετε πολύ συχνά και να φοράτε πάντα το αγαπημένο σας lip balm. 

#1. Korres Lip Balm Yoghurt Spf20

jenny.gr

Γιαούρτι και αντηλιακή προστασία SPF20. Βαθιά ενυδάτωση και θρέψη, άμεση ανακούφιση σε ξηρά και σκασμένα χείλη! 

#2. Vichy Ideal Soleil Stick SPF50+

jenny.gr

Κατάλληλο για υψηλή προστασία των ευαίσθητων περιοχών του προσώπου από τον ήλιο, διαθέτει ένα σύστημα φίλτρων με βάση το Mexoryl® που προστατεύει τα χείλη από τις ακτίνες UVA-UVB, χαρίζοντας μεγάλη φωτοσταθερότητα.

#3. Targeted Protection Stick SPF35 Clinique

jenny.gr

Ειδικά για τις ευάλωτες ζώνες του προσώπου, όπως χείλη, μύτη, αυτιά ή ακόμα και ουλές, αυτό το μη λιπαρό στικ δρα ενάντια στην πρόωρη γήρανση.

#4. UV Lip Color Splash Uluru Red SPF30, Shiseido

jenny.gr

Απαλή απόχρωση κόκκινου στα χείλη. Πριν την έκθεση στον ήλιο, εφαρμόστε απαλά στα χείλη σας το Uv Lip Color Splash SPF30.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.