ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το μακιγιάζ στο fashion show του Οίκου Dior έδωσε έμφαση στο έντονο βλέμμα και μας καθήλωσε


Ελένη Τσούτση

30 Σεπτεμβρίου 2020

Το μακιγιάζ στο fashion show του Οίκου Dior έδωσε έμφαση στο έντονο βλέμμα και μας καθήλωσε

Από το Μιλάνο στο Παρίσι και στο μοναδικό show του oίκου Dior, που ακόμη μία φορά μας καθήλωσε με το εντυπωσιακό σκηνικό, τις δημιουργίες αλλά και τα beauty looks, που αντανακλούν την φυσικότητα και τον δυναμισμό της γυναίκας. Η συλλογή έχει το όνομα "Cathedral of Poetry" και η Maria Grazia Chiuri, creative director του οίκου Dior,  κατάφερε να μας ενθουσιάσει με την ατμόσφαιρα που δημιούργησε στο χώρο.

Για την συλλογή  Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021, ο Peter Philips, Δημιουργικός Διευθυντής και Διευθυντής Εικόνας του μακιγιάζ Dior, δημιούργησε ένα φυσικό αποτέλεσμα με ιδιαίτερη έμφαση στα μάτια. Άλλωστε, ο ίδιος λατρεύει να αναδεικνύει το βλέμμα κάθε φορά, χρησιμοποιώντας μια διαφορετική τεχνική στα show αλλά πάντα με μοναδικό σκοπό να δείξει τη δύναμη που έχουν τα μάτια. Τα χείλη έμοιαζαν φυσικά αφού ο απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν το βλέμμα.

https://instagram.com/p/CFusBUanVj8

Δημιούργησε λοιπόν ένα καθαρό, φυσικό μακιγιάζ με έμφαση μόνο στα μάτια που μας χάρισε απλόχερα έμπνευση για τα επόμενα makeup looks μας.

https://instagram.com/p/CFvDZUrhykchttps://instagram.com/p/CFv97v7gWW7https://instagram.com/p/CFwIN0zhS7X

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.