ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Lady Gaga - Jennifer Lopez: Τα beauty looks τους έφεραν τη λάμψη στην τελετή ορκωμοσίας


Ελένη Τσούτση

21 Ιανουαρίου 2021

Lady Gaga - Jennifer Lopez: Τα beauty looks τους έφεραν τη λάμψη στην τελετή ορκωμοσίας

H Lady Gaga και η Jennifer Lopez ήταν οι δύο παρουσίες που βρέθηκαν επί σκηνής στην τελετή της ορκωμοσίας του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ, Joe Biden και έκλεψαν όλα τα βλέμματα με τις εμφανίσεις τους. H τελετή πραγματοποιήθηκε χθες και ήταν μια βιτρίνα της διαφορετικότητας στην Αμερική ενώ οι stars κατάφεραν μέσα από τις ερμηνείες τους να περάσουν ένα δυνατό μήνυμα ένωσης.

Η Lady Gaga τραγούδησε μία δραματική εκδοχή του εθνικού ύμνου των Ηνωμένων Πολιτειών και έδωσε τον καλύτερο της εαυτό. Στο πλαίσιο της ερμηνείας της, φόρεσε μία custom Haute Couture- δημιουργία του οίκου Schiaparelli του Daniel Roseberry σε μαύρο και κόκκινο, ένα εντυπωσιακό κόσμημα σε σχέδιο πουλιού και μαύρα δερμάτινα γάντια. Μάλιστα, όπως εξήγησε αργότερα μέσω Twitter η τραγουδίστρια, η τεράστια καρφίτσα -περιστέρι με το κλαδί ελιάς στο στόμα συμβολίζει την ειρήνη που εύχεται να έχει όλος ο κόσμος.

Από το beauty look της, το χτένισμά της ξεχώριζε καθώς ήταν τόσο ιδιαίτερο και ταίριαζε μοναδικά με το haute couture φόρεμά της. Είχε τα μαλλιά της πιασμένα και μια μαύρη κορδέλα έδινε έναν τόνο πολυτέλειας. Όσο για το μακιγιάζ της, επέλεξε να κυριαρχούν τα χείλη της με μια κατακόκκινη απόχρωση.

Πριν από την εμφάνισή της, η Lady Gaga έγραψε στο Twitter ότι προσεύχεται για μία ειρηνική ημέρα. «Πρόθεσή μου είναι να τιμήσω το παρελθόν μας, να επουλώσω το παρόν μας και να παθιαστώ για ένα μέλλον όπου θα δουλέψουμε αγαπημένα μαζί».

Μία ακόμη εκθαμβωτική εμφάνιση ήταν εκείνη της Jlo. Η Jennifer Lopez, φορώντας άσπρο παντελόνι και μακρύ λευκό παλτό, τραγούδησε «This Land is Your Land» και «America The Beautiful», γοητεύοντας το κοινό. Η επιλογή του λευκού δεν ήταν καθόλου τυχαία αφού το συγκεκριμένο χρώμα συμβολίζει την αγνότητα, αυτό που ακριβώς εύχεται η ίδια για την Αμερική. 

Η ίδια εκτός από το chic outfit της, μας κέντρισε τόσο με το μακιγιάζ όσο και με τα μαλλιά της που θα λέγαμε ότι είχαν τη δική της ταυτότητα. Έντονα κοψίματα, nude κραγιόν και smokey eye ήταν εκείνα που ολοκλήρωσαν την εμφάνισή της. Επίσης, τα μαλλιά της ήταν πιασμένα και δημιούργησαν μια εντυπωσιακή αλογοουρά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Εσάς, ποια σας άρεσε;

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.