ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Έντονοι κύκλοι κάτω από τα μάτια; Πείτε αντίο με αυτό το trick


Ελένη Τσούτση

10 Νοεμβρίου 2021

Έντονοι κύκλοι κάτω από τα μάτια; Πείτε αντίο με αυτό το trick
Έντονοι κύκλοι κάτω από τα μάτια; Πείτε αντίο με αυτό το trick

Μήπως σας λένε ότι δείχνετε κουρασμένη; Παρατηρείτε ότι έχετε σακούλες ή μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σας; Δεν είστε οι μόνες. Όμως, υπάρχουν καλά νέα, εάν βρείτε ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα μπορείτε να μειώσετε τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους.

Το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι πολύ λεπτό, γι' αυτό αυτή η περιοχή χρειάζεται περισσότερη φροντίδα! Εμείς σας έχουμε το τέλειο makeup trick για να αντιμετωπίσετε τις σακούλες αλλά και τους μαύρους κύκλους. 

Tο makeup trick για να καλύψετε τις σακούλες, είναι να αποφύγετε την υπερβολική κάλυψη. Μπορεί να πιστεύετε ότι ένα καλυπτικό προϊόν θα τους εξαφανίσει αλλά ίσως γίνουν πιο έντονες. Με ταμποναριστές κινήσεις κάνετε όσο πιο ελαφριά κάλυψη με το κατάλληλο προϊόν που ταιριάζει στο δέρμα σας. Καλό είναι να αποφύγετε τις γυαλάδες ενώ ένα σκούρο μολύβι στις ρίζες των βλεφάρων θα σας βοηθήσει και θα κρύψει ελαφρώς τις σακούλες. 

jenny.gr

Εκτός βέβαια από τις δύο προφανείς απαντήσεις, δηλαδή το μακιγιάζ και ο οκτάωρος ύπνος, ανακαλύψαμε μερικά μικρά αλλά πολύ πρακτικά beauty tips που θα μειώσουν σταδιακά το πρόβλημα, κάνοντας το βλέμμα σας να δείχνει ξεκούραστο και νεανικό.

Όσο λιγότερο νερό πίνετε σε καθημερινή βάση, τόσο πιο πολύ κινδυνεύετε να αφυδατωθείτε, άρα και να κάνετε τους μαύρους κύκλους πιο έντονους. Γιατί αφυδάτωση και μαύροι κύκλοι πάνε μαζί. Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας, ασκώντας απαλά πίεση με κυκλικές κινήσεις, προκειμενου να τονώσετε την κυκλοφορία του αίματος σε αυτή την περιοχή – ιδανική στιγμή όταν εφαρμόζετε την κρέμα ματιών σας. Τέλος, επενδύστε σε κρέμες ματιών, ιδανικές για τις δικές σας ανάγκες.

Δείτε ακόμη:

 

TAGS