ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

To tip που θα κρατήσει τη βάση σας σταθερή όλη μέρα


Ελένη Τσούτση

18 Νοεμβρίου 2021

To tip που θα κρατήσει τη βάση σας σταθερή όλη μέρα
To tip που θα κρατήσει τη βάση σας σταθερή όλη μέρα

Αν και τον χειμώνα η διάθεση ακόμα και στο μακιγιάζ είναι πιο χαλαρή, υπάρχουν ωστόσο μέρες που θέλουμε ή πρέπει να είμαστε μακιγιαρισμένες από το πρωί ως το βράδυ. Υπάρχουν όμως μερικά tips που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το μακιγιάζ σας όλη μέρα με τις λιγότερες δυνατές απώλειες.

1. Αφού έχετε τελειώσει με την πρωινή σας περιποίηση και αντιηλιακή προστασία ξεκινήστε να απλώνετε με τα δάχτυλά σας το foundation. Αν η ανάγκη σας για κάλυψη είναι μεγαλύτερη, τότε δοκιμάστε την εφαρμογή του με πινέλο.

2. Συνεχίστε δίνοντας φως στα μάτια με concealer. Χρησιμοποιήστε το επίσης για να καλύψετε τυχόν σημάδια σε όλο το πρόσωπο.

3. Σειρά έχει η πούδρα. Περάστε με ένα μεγάλο πινέλο όλο το πρόσωπο για να σταθεροποιήσετε τη βάση σας.

jenny.gr

4. Περάστε απαλά μία περλέ σκιά σε ουδέτερο χρώμα κατά μήκος της μύτης, στα ζυγωματικά αλλά και στο μέτωπο αντί για highlighter.

5. “Ροδίστε” τα μάγουλά σας με ένα ρουζ σε ροδακινί απόχρωση – κοντά στα φυσικά σας χρώματα.

6. Λίγη σκιά σε nude-bronze απόχρωση σε όλο το βλέφαρο για να φωτίσει το βλέμμα και λίγη μάσκαρα στις πάνω βλεφαρίδες.

7. Τελειώστε το μακιγιάζ με ένα ενυδατικό lip balm που μπορείτε να ανανεώνετε καθώς και με μερικούς ψεκασμούς από το setting spray σας για να σταθεροποιήσετε το τελικό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.