ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

TikTok Approved: Αυτή είναι η σειρά που πρέπει να εφαρμόζετε τα προϊόντα skincare


Ελένη Τσούτση

5 Οκτωβρίου 2021

TikTok Approved: Αυτή είναι η σειρά που πρέπει να εφαρμόζετε τα προϊόντα skincare
TikTok Approved: Αυτή είναι η σειρά που πρέπει να εφαρμόζετε τα προϊόντα skincare

H πλατφόρμα του Tik Tοκ κεδίζει ολοένα και περισσότερους χρήστες και μάλιστα και πολλές beauty influencers και experts που μοιράζονται με το κοινό τους όλα τα μυστικά τους. Από makeup turorials, beauty reviews μέχρι και tips για την σωστή περιποίηση της επιδερμίδας.

Όλα είναι εκεί και αν ακόμη δεν έχετε μπεί στο μαγικό κόσμο του Tik Tok, εμείς οφείλουμε να σας πούμε ότι αξίζει αλλά πάντα με μέτρο γιατί   ο χρόνος κυλάει πολύ πιο γρήγορα εκεί μέσα από ότι φαντάζεστε!

Πλέον, λοιπόν είναι αρκετές οι beauty addicts που μας συστήσουν τα αγαπημένα τους beauty hacks αλλά μας παρουσιάζουν και τα προϊόντα ομορφιάς που αξίζει να δοκιμάσουμε.

Ένα video όμως που έχει γίνει viral το τελευταίο διάστημα και πολλές χιλιάδες προβολές έχει να κάνει με την περιποίηση της επιδερμίδας και πιο συγκεκριμένα με τη σειρά που εφαρμόζουμε τα προϊόντα στην επιδερμίδα μας. Αν λοιπόν είστε πιστές του skincare ήρθε η στιγμή να δείτε αν εφαρμόζετε τα προϊόντα με τη σωστή σειρά γιατί μην ξεχνάτε ότι αυτό θα φέρει και τα καλύτερα αποτελέσματα στο δέρμα σας!

 

Το πρώτο βήμα είναι ο καθαρισμός, έπειτα εφαρμόζετε το serum, την κρέμα ματιών, τη βιταμίνη C, την ενυδατική σας κρέμα και στο τέλος το αντηλιακό σας! Ο συνδυασμός όλων των προϊόντων θα ενυδατώσει σε βάθος το δέρμα σας και θα του χαρίσει το boost που έχει ανάγκη και φυσικά θα προλάβει και τα ανεπιθύμητα σημάδια γήρανσης. 

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφιερώσετε λίγα λεπτά στην καθημερινή σας ρουτίνα και τα αποτελέσματα θα σας δικαιώσουν. Προσωπικά, όταν ξεκίνησα να εφαρμόζω τα προϊόντα με τη σωστή σειρά και προσέθεσα τη βιταμίνη C ένιωσα την επιδερμίδα μου πιο ζωντανή και φρέσκια! 

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.