ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η μάσκα αποκαλύπτει τα λάθη στα φρύδια σου - Και υπάρχει τρόπος να τα διορθώσεις


28 Νοεμβρίου 2021

Η μάσκα αποκαλύπτει τα λάθη στα φρύδια σου - Και υπάρχει τρόπος να τα διορθώσεις
Η μάσκα αποκαλύπτει τα λάθη στα φρύδια σου - Και υπάρχει τρόπος να τα διορθώσεις

Αποχαιρετάμε άλλη μια χρονιά φορώντας την προστατευτική μάσκα μας. Γνωρίζω ότι αυτό είναι κάτι που σας έχει κουράσει. Όμως, όσο ο κορωνοϊός βρίσκεται ανάμεσά μας, η χρήση αυτού του ιδιαίτερου «αξεσουάρ» είναι μονόδρομος για την προστασία της υγείας μας.

Από τότε που η πανδημία επέβαλε την χρήση της μάσκας σε χώρους όπου περνάμε πολλές ώρες από την ημέρα μας (όπως είναι ο χώρος εργασίας) δέχομαι σχεδόν καθημερινά μηνύματα από γυναίκες μέσω των οποίων με ρωτούν για το πώς θα απαλλαγούν από λάθη που έγιναν στα φρύδια τους, όπως για παράδειγμα ένα κακό τατουάζ φρυδιών. 

Η προστατευτική μάσκα μπορεί να καλύπτει το μισό πρόσωπο αλλά καταφέρνει με ευκολία να αποκαλύπτει κάθε λεπτομέρεια στα μάτια αλλά και στην περιοχή γύρω από αυτά.

Φρύδια λεπτά, που έχουν βγει με λάθος τρόπο και έχουν αποκτήσει λάθος σχήμα, φρύδια ζωγραφισμένα εξ ολοκλήρου με μολύβι -γιατί δεν υπάρχει καθόλου φυσική τρίχα-, ή φρύδια που δημιουργήθηκαν με τεχνικές αμφίβολης ποιότητας και έχετε μετανιώσει την ώρα και την στιγμή που προχωρήσατε σε αυτές, δεν μπορούν παρά να φαίνονται έντονα και ίσως να σας φέρνουν σε αμηχανία.

jenny.gr

Οποια κι αν είναι η κατηγορία στην οποία ανήκετε, ένα είναι σίγουρο: ότι υπάρχει τρόπος να αλλάξετε την κατάσταση και να δείτε την αλλαγή που θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα με την εικόνα του προσώπου σας. Είναι άγνωστο ακόμα το πότε θα βάλουμε τις προστατευτικές μάσκες στην άκρη: έτσι, για όσο ακόμα τις φοράμε, ας προσπαθήσουμε να χαρίσουμε στο δέρμα μας σωστή περιποίηση και στα φυσικά μας χαρακτηριστικά (όπως είναι τα φρύδια), προσοχή και αγάπη.

Πριν προχωρήσετε στην αλλαγή της εικόνας των φρυδιών σας, είναι απαραίτητο να προβείτε σε μια καλή έρευνα για να βρείτε την τεχνίτρια που θα αφουγκραστεί και θα σεβαστεί τις ανάγκες σας χαρίζοντάς σας ένα εξατομικευμένο αποτέλεσμα που ταιριάζει στην περίπτωσή σας. Δεν είναι πλέον μόνο το Microblading αυτό που μπορεί να δημιουργήσει φρύδια που δείχνουν γεμάτα και ρεαλιστικά.

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ έχει κάνει άλματα στην Ελλάδα και δυστυχώς η σωστή και ουσιαστική ενημέρωση γι’αυτό λείπει. Υπάρχει μια γενικευμένη σύγχυση γύρω από τις τεχνικές ημιμόνιμου μακιγιάζ και μεγάλο ποσοστό γυναικών έχει μπερδευτεί και δεν ξέρει ποια από αυτές είναι η κατάλληλη.

Κάντε μια καλή έρευνα και ζητήστε να μάθετε όλες τις τεχνικές που είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή. Έγω μέσα από την παρουσία μου εδώ, θα προσπαθώ να σας χαρίζω χρήσιμες πληροφορίες που θα σας προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για το ημιμόνιμο μακιγιάζ.

jenny.gr

photo Σταυρουλα Γιαννούλη ( φωτογράφος: Κωνσταντίνος Ξένος)

Πριν από λίγο καιρό, έγινα η πρώτη Ελληνίδα Master στο PhiRemoval, δηλαδή στην αφαίρεση τατουάζ ή ημιμόνιμου μακιγιάζ από το πρόσωπο και το σώμα. Μετά από έναν μεγάλο κύκλο σπουδών, κατάφερα να κάνω το επόμενο βήμα σε έναν τομέα που με ενδιαφέρει πολύ. Το PhiRemoval μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα τεχνητά φρύδια που αδικούν το βλέμμα σας και για τα οποία έχετε μετανιώσει, κάνοντας έτσι μια νέα αρχή με αυτοπεποίθηση.

To να είσαι η πρώτη Ελληνίδα Master στο PhiRemoval δεν είναι απλά ένας τίτλος στο βιογραφικό. Είναι ένα σύνολο πραγμάτων που πρέπει να προσφέρεις στον άνθρωπο που θα σου εμπιστευτεί το πρόσωπό του αλλά και στον άνθρωπο που θα θελήσει να μάθει κοντά σου όλα τα μυστικά αυτής της τεχνικής.

Όποιο κι αν είναι το λάθος που υπάρχει αυτή τη στιγμή στα φρύδια σας κι οποίο κι αν είναι το συναίσθημά σας γι’αυτά κάθε φορά που τα βλέπετε στον καθρέφτη σας, μπορούν να αλλάξουν. Μπορείτε να απαλλαγείτε από την δυσάρεστη εικόνα με την κατάλληλη τεχνική, είτε αυτή είναι το Microblading (ή ένας συνδυασμός μεθόδων για τον οποίο θα μιλήσουμε σε επόμενο άρθρο), είτε είναι το PhiRemoval.

Είμαι εδώ για να λύσω κάθε σας απορία και να σας προσφέρω την συμβουλή που μπορεί να σας δώσει μια άλλη οπτική για τα φρύδια σας. Να θυμάστε ότι όλα διορθώνονται και για όλα υπάρχει λύση, αρκεί να είστε έτοιμες να ακούσετε και την δεχτείτε τις σωστές πληροφορίες.

Ευχαριστούμε πολύ την Brow Expert κυρία Σταυρούλα Γιαννούλη για τις πολύτιμες συμβουλές της.

Stavroula Giannouli

3ης Σεπτεμβρίου 99

210 8253469/422

www.stavroulagiannouli.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.