ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

H νέα τεχνική στο ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών που γίνεται ολοένα πιο δημοφιλής


Σταυρούλα Γιαννούλη

29 Μαΐου 2022

H νέα τεχνική στο ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών που γίνεται ολοένα πιο δημοφιλής
Ο κόσμος γύρω μας αλλάζει και το ίδιο συμβαίνει και στις υπηρεσίες ομορφιάς: ούτε εκείνες μένουν σταθερές. Εξελίσσονται και προσαρμόζονται στις ανάγκες των γυναικών που αναζητούν το καλύτερο για τον εαυτό τους.

Λίγο να έχετε παρακολουθήσει τα άρθρα μου στο Jenny.gr θα έχετε μάθει αρκετές πληροφορίες για την τεχνική ημιμόνιμου μακιγιάζ, Microblading και τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να μεταμορφώσει τα φρύδια, χαρίζοντάς τους συμμετρία και αρμονία. Το Microblading έφερε μια νέα εποχή στο ημιμόνιμο μακιγιάζ και έδωσε την ευκαιρία σε χιλιάδες γυναίκες να δουν την αλλαγή που επιθυμούσαν στο πρόσωπό τους. Μόνο που ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών δεν είναι μόνο το Microblading.

Jenny.Gr

Για παράδειγμα, μια γυναίκα με πολύ λίγες ή καθόλου τρίχες και δέρμα με ιδιαιτερότητες δεν θα καλυφθεί στο απόλυτο μόνο από το Microblading. Την υπηρεσία που ακολουθεί επιλέγουν ολοένα περισσότερες γυναίκες για την εικόνα των φρυδιών τους: είναι ουσιαστικά η «μετεξέλιξη» του Microblading και περιλαμβάνει συνδυασμό δύο μεθόδων.

Ο λόγος για το Phibrows Shading: περιλαμβάνει το Microblading και την σκίαση με μηχάνημα. Μέσω του Phibrows Shading αυξάνεται ο βαθμός φυσικότητας και βάθους των φρυδιών που δημιουργεί ο τεχνίτης ημιμόνιμου μακιγιάζ στον πελάτη του. Το μηχάνημα βοηθά τον τεχνίτη να επιτύχει την σκιά και το ξεθώριασμα που χρειάζεται για να δημιουργήσει το αποτέλεσμα στο οποίο στοχεύει: φρύδια ακόμα πιο ρεαλιστικά και γεμάτα, τριών διαστάσεων.

Στο Phibrows Shading γίνεται συνδυασμός Microblading γραμμών -που μοιάζουν με φυσικές τρίχες- με τη χρήση ενός εργαλείου χειρός γύρω από το περίγραμμα του φρυδιού και τεχνικών σκίασης στο σώμα του φρυδιού που δημιουργούν μεγαλύτερη πυκνότητα και ακόμα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Jenny.Gr

Σε τι διαφέρει το Phibrows Shading από το Microblading

To Microblading αποτελείται από μεμονωμένες γραμμούλες που μιμούνται τις φυσικές τρίχες των φρυδιών, τα αποτελέσματά του είναι πιο διακριτικά σε σχέση με αυτά της σκίασης και δεν είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος. Το πλεονέκτημα της τεχνικής σκίασης είναι ότι είναι πολύπλευρη μιας και μπορεί να εφαρμοστεί μόνη της αλλά και σε συνδυασμό με το Μicroblading (ανάλογα με το αν ο πελάτης θέλει ένα διακριτικό ή έντονο φρύδι) για την επίτευξη ενός ακόμα πιο ρεαλιστικού αποτελέσματος.

Γιατί πρέπει να κάνεις μια καλή έρευνα πριν προχωρήσεις στην εφαρμογή υπηρεσίας ημιμόνιμου μακιγιάζ

Κάθε γυναίκα είναι μια ξεχωριστή περίπτωση και ως τέτοια θα πρέπει να αντιμετωπίζεται από τον τεχνίτη που αναλαμβάνει να δουλέψει πάνω στο πρόσωπό της. Το Microblading είναι μια τεχνική με εντυπωσιακό αποτέλεσμα αλλά σε κάποιες περιπτώσεις δεν αρκεί. Αρκετοί τεχνίτες ημιμόνιμου μακιγιάζ επαναπαύονται και δεν εξελίσσουν τις γνώσεις τους μέσω σεμιναρίων και εκπαιδεύσεων. Δεν ενημερώνονται για τις νέες τεχνικές και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορούν να τις προσφέρουν. Έτσι, ούτε οι πελάτες τους μπορούν να τις απολαύσουν. Πριν πείτε ναι σε κάποια τεχνική, βεβαιωθείτε ότι αυτή θα ανταποκρίνεται πραγματικά στις ανάγκες σας που είναι μοναδικές κι αυτές, σαν κι εσάς.

Ευχαριστούμε πολύ την Brow Expert κυρία Σταυρούλα Γιαννούλη για τις πολύτιμες συμβουλές της.

Stavroula Giannouli
3ης Σεπτεμβρίου 99
210 8253469/422
www.stavroulagiannouli.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.