ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αυτά είναι τα πιο εύκολα tips για να έχει διάρκεια το foundation σας


Ελένη Τσούτση

4 Ιουνίου 2022

Αυτά είναι τα πιο εύκολα tips για να έχει διάρκεια το foundation σας
Τους καλοκαιρινούς μήνες είναι συχνό φαινόμενο το foundation να μην "στρώνει" τόσο καλά στην επιδερμίδα. Εμείς όμως σας έχουμε τα καλύτερα tips!

Η βάση λοιπόν είναι το πιο σημαντικό βήμα για ένα τέλειο μακιγιάζ αλλά πολλές φορές τυχαίνει να μας «εγκαταλείπει» νωρίς κατά την διάρκεια της ημέρας ενώ ίσως θεωρούμε ότι έχουμε κάνει όλα όσα πρέπει για να μην συμβεί.

Οι συμβουλές που συγκεντρώσαμε θα σας κάνουν να αλλάξετε τον τρόπο που εφαρμόζετε μέχρι τώρα το foundation σας χαρίζοντας περισσότερη διάρκεια στο τελικό makeup look!

Jenny.Gr
  • To setting spray μπορεί να κάνει την όψη της επιδερμίδας σας να φαίνεται πιο υγιής και να δείχνει περισσότερο ομοιόμορφη. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και στην αρχή ως primer αλλά φυσικά και στο τέλος ώστε να κλειδώσει το τελικό αποτέλεσμα. Plus, κάνει το δέρμα να δείχνει ξεκούραστο και φρέσκο!

Plump Right Back Primer & Serum NYX PROFESSIONAL MAKEUP

Jenny.Gr
  • Χρησιμοποιήστε ένα γρήγορο scrub προσώπου πριν το μακιγιάζ σας. Μπορεί να ακούγεται παράξενο αλλά αν κάνετε ένα γρήγορο scrub τότε θα νιώσετε την επιδερμίδα σας καθαρή και ενυδατωμένη. Έτσι, το δέρμα σας θα υποδεχτεί το foundation καλύτερο και δεν θα βγάλει λιπαρότητα.

L’oreal Paris Smooth Sugars Clearing Kiwi Face & Lip Scrub

Jenny.Gr
  • Εαν βρέχατε το σφουγγαράκι σας με νερό τώρα μπορείτε στη θέση του να χρησιμοποιήσετε setting spray που θα κάνει ακόμη καλύτερη δουλειά. Το ίδιο ισχύει και για τα πινέλα σας!

Mac goldlite prep+ prime fix+ primer

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.