ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα 6 πιο hot χρώματα σε κραγιόν για φέτος το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

27 Ιουνίου 2022

Τα 6 πιο hot χρώματα σε κραγιόν για φέτος το καλοκαίρι
Το καλοκαίρι όλα γίνονται πιο έντονα και πιο φωτεινά. Αυτό ισχύει και για το μακιγιάζ μας με τις χρωματιστές πινελιές να πρωταγωνιστούν και αυτό το καλοκαίρι

Πρωταγωνιστές είναι τα χείλη και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα επιλέξουμε ζωηρούς τόνους τους επόμενους μήνες. Οι επιλογές είναι απεριόριστες και η τελική απόφαση δική σας. Ανάλογα με το ύφος που θέλετε να έχει το μακιγιάζ, εφαρμόζετε και την κατάλληλη απόχρωση. Άλλωστε μια εντυπωσιακή απόχρωση κραγιόν κάνει πάντα τη διαφορά! . Αντηλιακό, λίγη mascara και η τέλεια απόχρωση κραγιόν είναι ο μαγικός συνδυασμός για κάθε εμφάνιση είτε πρωινή είτε βραδινή.

Μετά από έναν δύσκολο χειμώνα με μάσκες, τώρα ήρθε η ώρα να ανανεώσουμε το νεσεσέρ μας με τα πιο ζωντανά χρώματα κραγιόν.

Ακόμη και αν ανήκετε λοιπόν, στην κατηγορία των γυναικών που δεν θέλουν να εφαρμόζουν τίποτα το καλοκαίρι στο πρόσωπό τους, δύσκολα θα μπορέσετε να αντισταθείτε σε μια hot απόχρωση που θα χαρίσει φως σε όλο σας το πρόσωπο, ενώ παράλληλα θα κάνει τα χείλη σας πιο ζουμερά μόνο με μία κίνηση.

Παρακάτω θα βρείτε 7 αποχρώσεις κραγιόν για να δημιουργήσετε μοναδικά καλοκαιρινά μακιγιάζ:

Dries Van Noten Refillable Lipstick

Jenny.Gr

Rouge Hermes Satin Lipstick

Jenny.Gr

MAC RETRO MATTE LIPSTICK

Jenny.Gr

Fenty Icon The Fill Semi-Matte Refillable Lipstick

Jenny.Gr

Rouge Dior Refillable Lipstick

Jenny.Gr

Chanel Rouge Allure L'Extrait

Jenny.Gr

Δείτε ακόμη στην παρακάτω gallery μερικά από τα καλύτερα foundations:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.