ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Selena Gomez: Το κόλπο με τη mascara που χαρίζει μοναδικό μήκος


Ελένη Τσούτση

5 Ιουλίου 2022

Selena Gomez: Το κόλπο με τη mascara που χαρίζει μοναδικό μήκος
H Selena Gomez μετά το λανσάρισμα της δικής της σειράς καλλυντικών, «Rare Beauty» έχει γίνει beauty expert και φροντίζει να μας το υπενθυμίζει πολύ συχνά μέσα από τα video που ανεβάζει στα social media

Πρόσφατα, λοιπόν έγινε viral ο τρόπος που εφαρμόζει τη mascara της και η αλήθεια είναι ότι αυτόν τον τόσο ιδιαίτερο τρόπο δεν τον έχουμε ξαναδεί.Η Selena ανέβασε ένα video στο TikTok που δείχνει βήμα- βήμα ποια προϊόντα και ποια βήματα ακολουθεί για ένα φυσικό καθημερινό μακιγιάζ.

Η Selena ξεκινά να εφαρμόζει την ενυδατική κρέμα με χρώμα, χρησιμοποιώντας δύο αποχρώσεις και στη συνέχεια την απλώνει σ’ όλο το πρόσωπο με ένα πινέλο. Έπειτα, εφαρμόζει bronzer και γεμίζει με προσεκτικές κινήσεις τα φρύδια της, διορθώνοντας το σχήμα τους.Τελευταία βήματα είναι να τοποθετήσει το ρουζ και τη mascara.

Αυτό που κάνει η Selena με τη mascara της είναι να την περάσει μόνο στις πάνω βλεφαρίδες της. Για τις κάτω βλεφαρίδες, χρησιμοποίησε το τσιμπιδάκι φρυδιών, περνώντας στις άκρες του λίγη ποσότητα από τη μάσκαρα. Μάλιστα, πέρασε πολύ προσεκτικά το τσιμπιδάκι ανάμεσα στις κάτω βλεφαρίδες και δημιούργησε ένα spidery εφέ.

@selenagomez @rarebeauty ♬ Crazy - Patsy Cline

Το συγκεκριμένο hack όπως ήταν φυσικό, έχει γίνει ήδη viral στο TikTok με το hashtag #SelenaGomezMascaraHack, και έχει ενθουσιάσει τη beauty κοινότητα.

Εσείς, θα δοκιμάζατε το hack της Selena;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS