ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

5 φορές που η Rosie Huntington απογείωσε το natural μακιγιάζ


Ελένη Τσούτση

6 Ιουλίου 2022

5 φορές που η Rosie Huntington απογείωσε το natural μακιγιάζ
Υπήρξε ένα από τα πιο hot αγγελάκια της Victoria's Secret και μία από τις γυναίκες που ξεχωρίζουμε για το υπέροχα makeup looks που υιοθετεί

Μετά από τα nude νύχια λοιπόν που συνεχίζουν να είναι μία από τις πιο hot τάσεις της σεζόν, θα εστιάσουμε στο φυσικό μακιγιάζ, που μάλιστα σύμφωνα με το Google παραμένει πρώτο σε αναζητήσεις.

Αν μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε μια celebrity που λατρεύει περισσότερο το φυσικό μακιγιάζ αυτή είναι η Rosie Huntington, η οποία μας έχει αποδείξει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι είναι η ιέρεια των φυσικών αποχρώσεων. Γνωρίζει καλά πώς να αναδείξει τα δυνατά της χαρακτηριστικά και αν ψάχνετε το επόμενο makeup look σας, αξίζει να δοκιμάσετε ένα από τα μακιγιάζ της Rosie!

Φροντίζει η βάση του μακιγιάζ της να είναι ομοιόμορφη και ανάλαφρη. Επιλέγει συνήθως λευκές και μπεζ σκιές στα μάτια ενώ τα χείλη της τα τονίζει με ροζ κραγιόν και lip gloss. Αποφεύγει τα έντονα χρώματα και τις glitter σκιές και σπάνια θα εμφανιστεί και σκούρες αποχρώσεις κραγιόν. Τέλος, αν και είναι πιστή στο μινιμαλισμό, χρησιμοποιεί γυαλάδες και λάμψεις στα ζυγωματικά της κάνοντας το μακιγιάζ της πιο φρέσκο και girly.

Ακόμη δεν σας πείσαμε; Τα παρακάτω makeup looks είμαστε σίγουροι ότι θα το κάνουν!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.