ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

5 concealers που θα εξαφανίσουν την κούραση από το πρόσωπό σας


Ελένη Τσούτση

9 Σεπτεμβρίου 2022

5 concealers που θα εξαφανίσουν την κούραση από το πρόσωπό σας
Είναι η εποχή που γυρίσαμε και πάλι πίσω στις υποχρεώσεις μας και αυτό σημαίνει κούραση. Εμείς θα φροντίσουμε για το βλέμμα σας με τα καλύτερα concealers της αγοράς

Η καθημερινότητα είναι απαιτητική και δεν είναι λίγες οι φορές που αμελούμε να ξεκουραζόμαστε και όπως είναι φυσικό αυτό επηρεάζει και την όψη της επιδερμίδας μας. Μην ανησυχείτε όμως γιατί υπάρχει το concealer, το μαγικό ραβδάκι του νεσεσέρ μας. Γιατί είναι μαγικό; Aφού αρκεί μία μόνο κίνηση για να καλυφθούν οι μαύροι κύκλοι, να καμουφλαριστεί κάθε ατέλεια της επιδερμίδας όπως τα σημάδια κούρασης, η αυπνία και οι ρυτίδες.

Plus, μπορεί να λειτουργήσει τονωτικά για την αυτοπεποίθησή σας. Η αλήθεια είναι ότι όταν οι δύσκολες μέρες με εκείνο το ενοχλητικό σπυράκι μας ταράζουν, γνωρίζουμε ότι μπορούμε να το καλύψουμε αν έχουμε το κατάλληλο concealer.

Jenny.Gr

Υπάρχουν ορισμένα tips που ακολουθούν πιστά οι makeup artists για ένα ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα.

  • Εφαρμόζουν πάντα την ενυδατική κρέμα, έτσι όμως αφυδατώνεται η επιδερμίδα και σχηματίζονται αυτές οι ενοχλητικές λεπτές γραμμές που μοιάζουν με ρυτίδες. Ακόμη, η ενυδατική βοηθάει στο να διατηρηθεί για περισσότερες ώρες το concealer στη θέση του.
  • Mπορείτε να αναμείξετε λίγη από την κρέμα ματιών με το concealer, κάνοντάς το ευεργετικό για το ευαίσθητο σημείο κάτω από τα μάτια.
  • Ο ιδανικός τρόπος για να το εφαρμόσετε είναι να σχηματίσετε ένα τρίγωνο, φτάνοντας μέχρι το ζυγωματικό και με ένα νωπό σφουγγαράκι, να ταμπονάρετε εκείνο το σημείο απαλά προκειμένου να εισχωρήσει βαθιά στο δέρμα το προϊόν και να καλύψει τους μαύρους κύκλους.

Στην παρακάτω gallery θα βρείτε τα καλύτερα concealers της αγοράς, αυτά που μπορούν να καμουφλάρουν την κουρασή σας και δεν θα σας προδώσουν ποτέ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.