ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

5 lipstick trends που θα λατρέψεις αυτό το φθινόπωρο


Ελένη Τσούτση

22 Σεπτεμβρίου 2022

5 lipstick trends που θα λατρέψεις αυτό το φθινόπωρο
Μάθετε πρώτες τις τάσεις που θα επικρατήσουν στα κραγιόν για το φθινόπωρο/χειμώνα

Eyeliner, σκιές, bronzer, highlighter, γνωρίζουμε ότι ο κόσμος του μακιγιάζ είναι υπέροχος γιατί δίνει τη δυνατότητα για έκφραση ανάλογα με τη διάθεση της κάθε στιγμής. Αν έπρεπε να διαλέξουμε όμως μόνο ένα προϊόν, αυτό θα ήταν μάλλον (δηλαδή σίγουρα) το κραγιόν. Οι γυναίκες τα λατρεύουν και όχι άδικα, αφού δεν χρειάζεται να έχουν ιδιαίτερη ικανότητα στο makeup για να εφαρμοστούν και αλλάζουν δραματικά κάθε look με μία μόνο κίνηση!

Σίγουρα έχετε τις αγαπημένες σας αποχρώσεις, εκείνες που σας κολακεύουν περισσότερο και επιστρέφετε ξανά και ξανά. Παρόλα αυτά, αν θέλετε φέτος να τολμήσετε κάτι νέο, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τις 5 τάσεις στα κραγιόν που πρόκειται να είναι huge για τη νέα σεζόν. Οι φετινές τάσεις λοιπόν στα κραγιόν κάθε άλλο παρά βαρετές είναι και αν ψάχνετε για αλλαγή, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Είτε είστε λάτρης του σκούρου κραγιόν είτε λάτρης του lip gloss, είναι σίγουρο ότι θα βρείτε το κατάλληλο trend για εσάς.

Glazed Donut Lips

Τα glazed donut nails ήταν παντού αυτό το καλοκαίρι και τώρα η λαμπερή τάση των 00s έρχεται και στα χείλη μας. Η εξαιρετικά γυαλιστερή υφή είναι ένα από τα πιο δυνατά trends της σεζόν και δεν σταματήσαμε να βλέπουμε τα it gils να φορούν lip gloss. Ένα ευκολοφόρετο, για τα χείλη και τα κάνει να φαίνονται υπέροχα!

Jenny.Gr

Diοr Addict Stellar Gloss

Deep Merlot

Jenny.Gr

Τα πλούσια κραγιόν σε τόνους κρασιού είναι πάντα δημοφιλή. Αυτό το βαθύ κόκκινο χρώμα είναι ιδανικό για το φθινόπωρο και φαίνεται πολύ κομψό. Δεν συμφωνείτε;

Jenny.Gr

Bobbi Brown Lux Lip Color

Latex Gloss

Οι ματ υφές κάνουν comeback και σας περιμένουν να τις δοκιμάσετε. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι ένα ματ κραγιόν κάνει τα χείλη να δείχνουν ακόμη πιο σαγηνευτικά και τους χαρίζουν όγκο.

Jenny.Gr

Kiko Milano New Unlimited Stylo 03 Natural Rose

The Most Decant Red

Ένα υπέροχο κόκκινο κραγιόν είναι μια διαχρονική αξία. Το κόκκινα χείλη επέστρεψαν για μία ακόμη σεζόν, αλλά για μια αβίαστα δροσερή εμφάνιση δοκιμάστε ένα ντεγκραντέ εφέ χρησιμοποιώντας δύο αποχρώσεις κραγιόν, την πιο σκούρα απόχρωση στο εξωτερικό μέρος και μια πιο φωτεινή σκιά στο κέντρο.

Jenny.Gr

MAC Matte Lipstick

Warm & Cozy Colours


Αυτή είναι η εποχή όπου το «cozy» γίνεται χρώμα. Όλες οι αποχρώσεις του καφέ θα σας ενθουσιάσουν και αποτελούν μια σταθερή εξέλιξη της τάσης της δεκαετίας του '90 ενώ ταιριάζουν μοναδικά με όλες τις επιδερμίδες. Αυτά τα χρώματα είναι ζεστά, θηλυκά και αποπνέουν αυτοπεποίθηση.

Jenny.Gr

Shiseido Modernmatte Lipstick 504 Thigh High

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.