ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το trick των makeup artists για να φορέσετε το σκούρο κραγιόν ακόμα και το πρωί


Ελένη Τσούτση

26 Νοεμβρίου 2022

Το trick των makeup artists για να φορέσετε το σκούρο κραγιόν ακόμα και το πρωί
Μπορεί οι τάσεις στο μακιγιάζ να αλλάζουν κάθε σεζόν, υπάρχουν όμως και κάποιες που βγαίνουν στο προσκήνιο ανάλογα με την εκάστοτε εποχή

Το φθινόπωρο και τον χειμώνα τα σκούρα κραγιόν πάνε μαζί, για αυτό και τώρα ήρθε η στιγμή να τα βγάλετε ξανά από το συρτάρι που έμειναν κλεισμένα όλους τους προηγούμενους μήνες.

Όσο όμως κι αν λατρεύουμε όλες τις σκούρες αποχρώσεις, μερικές φορές το αποτέλεσμα μπορεί να είναι υπερβολικό και να θυμίζει την Morticia Addams. Και επειδή αυτό το look ταιριάζει μόνο σε εκείνη, σας συμβουλεύουμε να δοκιμάσετε το trick των makeup artists των celebrities, ώστε να δείχνετε πάντα όμορφες και stylish. Αυτό που ξεχωρίζει τους επαγγελματίες από τους ερασιτέχνες είναι η ισορροπία – μπορεί για παράδειγμα να θέλετε να βάλετε σκούρο κραγιόν με ματ επιδερμίδα και μαύρο eyeliner, αλλά είναι πολύ καλύτερο να αφήσετε το υπόλοιπο πρόσωπο απλά στη ησυχία του.

«Θεωρώ πως το να μην βάφονται υπερβολικά τα μάτια, κρατάει τις ισορροπίες σε ένα look με έντονα σκούρα χείλη», δηλώνει ο makeup artist Patrick Ta, ο οποίος επιμελείται το μακιγιάζ –μεταξύ άλλων – των Olivia Munn και Joan Smalls. «Φυσικά, αυτό εξαρτάται από την κάθε περίσταση, αλλά για ένα καθημερινό glam look προτιμώ τα σκούρα χείλη να συνδυάζονται με λαμπερή επιδερμίδα, λίγο ρουζ και μάσκαρα», συνεχίζει.

Δείτε παρακάτω διάφορα makeup looks με πρωταγωνιστές σκούρα κραγιόν και εμπνευστείτε:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.