ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Meghan Markle: To αγαπημένο της serum για φυσικές μακριές βλεφαρίδες


Ελένη Τσούτση

25 Νοεμβρίου 2022

Meghan Markle: To αγαπημένο της serum για φυσικές μακριές βλεφαρίδες
Splash Ideal Images
Οι μακριές βλεφαρίδες χαρίζουν ένταση, βάθος και θηλυκότητα στο βλέμμα και η Meghan Markle έχει το τέλειο μυστικό για να τις αποκτήσετε και εσείς

Λατρεύουμε να μαθαίνουμε τα αγαπημένα beauty items των celebrities αφού ξέρουμε καλά ότι δεν κάνουν καμία έκπτωση σε ό,τι προσθέτουν στο νεσεσέρ τους. Αυτή τη φορά ο λόγος για το αγαπημένο serum βλεφαρίδων της Meghan Markle.

Η ίδια εδώ και χρόνια εμπιστεύεται αποκλειστικά μόνο ένα προϊόν που μάλιστα γίνεται sold out κάθε 30 δευτερόλεπτα. πρώην βασιλικό μέλος μπορεί να άλλαξε πολλές από τις συνήθειες της στη νέα της ζωή στην Αμερική αλλά δεν άλλαξε τον τρόπο που φροντίζει το πρόσωπό της και το στιλ του μακιγιάζ της.

Πιο συγκεκριμένα, η Meghan ορκίζεται στο Revitalash Advanced serum όπως έχει δηλώσει και σε συνέντευξή της στο περιοδικό Allure. Ο συγκεκριμένος ορός είναι τόσο δημοφιλής σε όλο τον κόσμο και το αποτέλεσμα που χαρίζει είναι απλά εντυπωσιακό.

Jenny.Gr

Η διαφορά με τους υπόλοιπους ορούς είναι ότι έχει δημιουργηθεί από οφθαλμίατρους. Το κόστος του ανέρχεται στα 89 δολάρια και μπορείτε να τον εφαρμόζετε κάθε βράδυ πριν πέσετε για ύπνο στην επάνω γραμμή των βλεφαρίδων σας. Μέσα σε μόλις 2 εβδομάδες θα διαπιστώσετε μεγάλη διαφορά στο μήκος των βλεφαρίδων σας και ίσως αφήσετε στην άκρη και την mascara σας. Αν θέλετε φυσικές και εντυπωσιακές βλεφαρίδες, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τον δρόμο της Meghan!

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.