ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Tα 5 κόκκινα κραγιόν που ταιριάζουν σε κάθε τύπο επιδερμίδας


Ελένη Τσούτση

12 Ιανουαρίου 2023

Tα 5 κόκκινα κραγιόν που ταιριάζουν σε κάθε τύπο επιδερμίδας
Instagram/@sofiatilbury
H αδυναμία μας στα κόκκινα κραγιόν είναι δεδομένη αφού χαρίζουν λάμψη και ζωντάνια σε κάθε απλό ή glam μακιγιάζ

Το κόκκινο κραγιόν είναι ένα από τα must-have του χειμώνα και επειδή υποψιαζόμαστε πως δεν έχετε βρει ακόμη εκείνο το ξεχωριστό που σας ταιριάζει, θα σας βοηθήσουμε με την πιο ενημερωμένη λίστα που ετοιμάσαμε. Ακόμη, είναι περίοδος εκπτώσεων και εκτός από τη γκαρνταρόμπα σας μπορείτε να ανανεώσετε και το νεσεσέρ σας με ένα υπέροχο κόκκινο κραγιόν.

«Το σωστό κόκκινο είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις καλά»

αναφέρει στο Allure η makeup artist, Fiona Stiles, η οποία επιμελείται το μακιγιάζ των Margot Robbie, Gabrielle Union και Lily Collins. Όπως δήλωσε οι διάσημες κυρίες λατρεύουν το κόκκινο και δεν πολλές φορές το φοράνε ξανά και ξανά.

Jenny.Gr
Instagram/@allanaramaa

Αυτό το χειμώνα, μπορείτε να πειραματιστείτε με διαφορετικές κόκκινες αποχρώσεις και αναδείξτε το κάθε look σας, γιατί είναι κοινό μυστικό πλέον ότι μια έντονη απόχρωση κραγιόν μπορεί να αλλάξει όλη σας τη διάθεση. Από ματ μέχρι πιο glossy τελείωμα, επιλέξτε το κόκκινο κραγιόν που θα υπογράψει όλες τις εμφανίσεις σας, είτε τις πιο casual είτε τις πιο glam.

Εμείς σήμερα θα σας εμπνεύσουμε να βρείτε το ωραιότερο κόκκινο κραγιόν που ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες και θα σας συντροφεύσει αυτό τον χειμώνα.

1. Armani Beauty Lip Power Longwear Satin Lipstick in Majestic

Jenny.Gr

Το κραγιόν Lip Power εξασφαλίζει άνεση και αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας. Χάρη σε έναν μοναδικό συνδυασμό ελαίων ντύνει τα χείλη με ζωηρό, απόλυτα πιστό χρώμα που παραμένει άνετο ολόκληρη την ημέρα.

2. MAC Retro Matte Lipstick in Ruby Woo

Jenny.Gr

Eίναι το iconic κραγιόν της M·A·C. Διαθέτει φόρμουλα μακράς διάρκειας και προσφέρει έντονο, ομοιόμορφο χρώμα και το απόλυτο ματ τελείωμα.

3. Chanel Rouge Allure Luminous Intense Lip Colour in Pirate

Jenny.Gr

Τέλεια χείλη με ένα μόνο πέρασμα; Μπορείτε να το πετύχετε με το έντονο κραγιόν Chanel Rouge Allure. Η εξαιρετικά πλούσια σε χρωστικές λεπτή υφή του δένει αμέσως με τα χείλη . Χάρη στα ευεργετικά συστατικά που περιέχει, ενυδατώνει και προστατεύει τα χείλη. Το σατινέ γυαλιστερό αποτέλεσμα τονίζει υπέροχα το καθημερινό και το βραδινό μακιγιάζ.

4. Shiseido VisionAiry Gel Lipstick in Shizuka Red

Jenny.Gr

Το κραγιόν VisionAiry Gel Lipstick χαρίζει πλήρη κάλυψη και έντονο χρώμα, που διαρκεί όλη μέρα. Η ειδική του τεχνολογία χαρίζει ανάλαφρη, ενυδατωμένη αίσθηση στα χείλη σας.

5. Fenty Beauty Stunna Lip Paint in Uncensored

Jenny.Gr

Το Stunna Lip Paint είναι το υγρό κραγιόν που συνδυάζει έντονο χρώμα και μεγάλη διάρκεια, σε μια συγκλονιστική κόκκινη απόχρωση που μαγνητίζει τα βλέμματα και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Αυτή είναι δίχως αμφιβολία η τέλεια απόχρωση κόκκινου για όλες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.