ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Rihanna: Αυτό είναι το iconic κόκκινο κραγιόν που φόρεσε στο Super Bowl (και το θέλουμε τώρα)


Ελένη Τσούτση

13 Φεβρουαρίου 2023

Rihanna: Αυτό είναι το iconic κόκκινο κραγιόν που φόρεσε στο Super Bowl (και το θέλουμε τώρα)
Instagram/@ amaze
Η Rihanna έκανε μια εμφάνιση που περιμέναμε εδώ και καιρό και το κόκκινο ήταν το σημείο αναφοράς στο look της

Η αγαπημένη μας Riri επέστρεψε (έστω και για λίγο) χτες το βράδυ, στη σκηνή του Super Bowl, και δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε τίποτα λιγότερο απο εκείνη. Η μεγάλη έκπληξη ήταν φυσικά η ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης της, που έγινε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο. Στο επιβλητικό της outfit δεσπόζει το κόκκινο, όμως εμείς σε αυτό το κείμενο θα εστιάσουμε στα κόκκινα χείλη της.

Η προσωπική makeup artist της Rihanna, Priscilla Ono είπε χαρακτηριστικά για το μακιγιάζ που επιμελήθηκε:

«Θέλαμε το beauty look της να γιορτάσει αυτή τη στιγμή και να είναι μια αντανάκλαση της διαχρονικής ομορφιάς της. Και για μένα, δεν υπάρχει τίποτα πιο εμβληματικό για τη Rihanna από το απαλό ματ δέρμα της και ένα τολμηρό κόκκινο κραγιόν».

Η Rihanna λοιπόν φορούσε στα χείλη της Fenty Beauty (φυσικά) και πιο συγκεκριμένα το Icon Velvet Liquid Lipstick. Πρόκειται για ένα εκθαμβωτικό χρώμα για κάθε τόνο επιδερμίδας. Έχει πλούσια, πυκνή σύνθεση, ανάλαφρη υφή και διασφαλίζει ένα βελούδινο ματ αποτέλεσμα. Plus, χαρίζει άνετη αίσθηση χωρίς να ξηραίνει τα χείλη, ενώ το απλικατέρ με το σφουγγαράκι διευκολύνει την εφαρμογή του προϊόντος με ακρίβεια.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.