UPDATE #NOW

H Rihanna ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της στη σκηνή του Super Bowl


Τόνια Τζάφερη

13 Φεβρουαρίου 2023

H Rihanna ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της στη σκηνή του Super Bowl
@applemusic
Εμφανίστηκε με total κόκκινο outfit και αποκάλυψε τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της

Πρόκειται για το σόου το οποίο περίμενε με ανυπομονησία ολόκληρη η Αμερική, αλλά και ολόκληρος ο πλανήτης. Η Rihanna πραγματοποίησε την εμφάνιση της στο ημίχρονο του Super Bowl και δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε τίποτα λιγότερο.


Όχι μόνο έδωσε τον καλύτερο εαυτό της επί σκηνής, αλλά μάλιστα ανακοίνωσε και τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, ενθουσιάζοντας το κοινό. Η τραγουδίστρια από τα Barbados, επέστρεψε στη σκηνή έπειτα από 6 χρόνια, ενώ στα 13 λεπτά της εμφάνισης της, τραγούδησε ξανά τις θρυλικές επιτυχίες της, «Diamonds» και «Umbrella».

Jenny.Gr
@applemusic


Στο ημίχρονο του 57ου Super Bowl, όπου αναμετρήθηκαν οι Philadelphia Eagles και Kansas City Chiefs για το πρωτάθλημα, η Rihanna έδωσε το show της ζωής της, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα ξένα μέσα, ενώ η ίδια είχε προϊδεάσει τους θαυμαστές της λίγες ημέρες νωρίτερα, αναφέροντας πως θα έχει και έναν εκλεκτό καλεσμένο στο Super Bowl, όπου όπως αποδείχθηκε ήταν το δεύτερο μωρό της.

«Σκέφτομαι να φέρω κάποιον, δεν είμαι σίγουρη» σημείωνε επίσης σε συνέντευξή της στον Nate Burleson.

Ο σύντροφος της διάσημης τραγουδίστριας A$AP Rocky βρισκόταν ανάμεσα στο κοινό θαυμάζοντας τη σύντροφο του, ενώ το πρώτο τους παιδί το οποίο ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Μάιο δεν βρισκόταν στην εκδήλωση.

«Θέλουν σίγουρα μια μεγάλη οικογένεια. Η Rihanna λάτρεψε την περίοδο της εγκυμοσύνης και αγκάλιασε πλήρως το σώμα της. Δεν θα ήταν έκπληξη αν έκανε και δεύτερο μωράκι» δήλωνε χαρακτηριστικά πηγή στο Us Weekly.