UPDATE

Η Rihanna επιστρέφει: Tα 3 πρώτα prοmo βίντεο για το Super Bowl φέρνουν (ωραία) ανατριχίλα


Τόνια Τζάφερη

10 Φεβρουαρίου 2023

Η Rihanna επιστρέφει: Tα 3 πρώτα prοmo βίντεο για το Super Bowl φέρνουν (ωραία) ανατριχίλα
@badgalriri
Τρία βίντεο από την Apple Music για την εμφάνιση της σταρ στο Halftime Show του Super Bowl, εμπνευσμένα από τη ζωή της και τα τραγούδια της

Φέτος είναι η πρώτη φορά που η Apple Music αναλαμβάνει το ρόλο χορηγού στο Super Bowl και όπως όλα δείχνουν ετοιμάζεται να ανταποκριθεί πλήρως στην περίσταση.

Έχει εξασφαλίσει την υπέροχη Rihanna για την εμφάνιση του ημιχρόνου, ενώ το «Rihanna’s Road to Halftime», έχει ήδη αρχίσει να γίνεται viral στα social media, δυο εβδομάδες πριν από την ημέρα του πρώτου παιχνιδιού και της έναρξης της διοργάνωσης.

Το Super Bowl αποτελεί το γεγονός της χρονιάς στην Αμερική συγκεντρώνοντας τα βλέμματα δεκάδων εκατομμυρίων θεατών από όλο τον κόσμο, ενώ η πολυαναμενόμενη εμφάνιση του εκάστοτε καλλιτέχνη στο ημίχρονο, είναι κάτι παραπάνω από φαντασμαγορική. Για φέτος λοιπόν, σειρά έχει η Rihanna, ενώ η Apple Music δημοσίευσε 3 promo βίντεο για την εμφάνιση της star.

To πρώτο βίντεο είναι εμπνευσμένο από τον τόπο καταγωγής της τραγουδίστριας, δηλαδή τα νησιά Barbados, κάνοντας ένα "flashback" στα παιδικά χρόνια της RiRi, αλλά και στην κουλτούρα που επικρατεί στην περιοχή, η οποία έγινε διάσημη χάρη στη Rihanna.

«Μια γυναίκα με ταπεινό ξεκίνημα, που ξεπέρασε τις προσδοκίες σε κάθε βήμα. Ένα άτομο που γεννήθηκε στο μικρό νησί των Barbados, που έγινε μία από τις πλέον εξέχουσες καλλιτέχνιδες στην ιστορία. Αυτοδημιούργητη στις επιχειρήσεις και τη διασκέδαση», είχε δηλώσει ο Jay - Z, μιλώντας για την καλλιτέχνη που θα δώσει το μεγάλο show στο Super Bowl.

Στο δεύτερο πρόμο βίντεο, έχουμε μια ακόμη πρωτότυπη ιδέα, όπου οπαδοί από τις 32 NFL ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση, «ένωσαν τις φωνές τους» και τραγουδούν το «Stay» της Riri.

Ενώ τέλος, στο τρίτο clip, παρουσιάζεται η γνωστή κοσμηματοπώλης από τη Νέα Υόρκη, A$AP Eva, η οποία δημιουργεί ένα κόσμημα με διαμάντια το οποίο έχει το σχήμα του "R", εμπνευσμένο από το όνομα της τραγουδίστριας, αλλά και το τραγούδι της, "Diamonds".

To σίγουρο είναι πως η Rihanna, ετοιμάζεται να δώσει μια από τις πιο σημαντικές και θρυλικές εμφανίσεις στη καριέρα της, ενώ το κοινό έχει ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση μη μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό που επικρατεί γύρω από την εμφάνισή της.

Το 57ο Super Bowl του 2023, θα διεξαχθεί στις 12 Φεβρουαρίου, στην Αριζόνα, ενώ να σημειωθεί πως πέρσι, Jennifer Lopez και Shakira, είχαν κλέψει της εντυπώσεις στο Halftime Show.

To trailer για την εμφάνιση της Rihanna στη θρυλική διοργάνωση, είχε κυκλοφορήσει πριν από τρεις εβδομάδες και πάλι από την Apple Music.