CELEBRITIES

Rihanna: Το πρώτο (καθηλωτικό) trailer για την εμφάνισή της στο show του Super Bowl


JTeam

14 Ιανουαρίου 2023

Rihanna: Το πρώτο (καθηλωτικό) trailer για την εμφάνισή της στο show του Super Bowl
pexels
Rihanna is back!

Το φετινό Super Bowl LVII Halftime Show αναμένεται να είναι κάτι παραπάνω εντυπωσιακό αν κρίνουμε από το πρώτο trailer για την εμφάνιση της Rihanna στο φετινό show.

Η star με ένα περίτεχνο χτένισμα, καθηλώνει, περπατά αργά κι επιβλητικά προς την κάμερα ενώ ακούγονται διάφορες φωνές. «Έχουν περάσει 2.190 ημέρες. Έχουν περάσει πάνω από έξι χρόνια… η Rihanna είναι αυτή που περιμένουν όλοι», είναι κάποιες από τις φράσεις που ακούγονται καθώς οι fans της ανυπομονούν αφού έχουν περάσει πάνω από έξι χρόνια που η RiRi έβγαλε άλμπουμ.

Σε κάποιο σημείο που καθηλώνει εξίσου, φέρνει το δάχτυλο στα χείλη της και ζητά όλοι να σιωπήσουν. Μετά την παύση, ακούγεται να τραγουδά το "Needed Me", το τραγούδι της από το 2016.

To Super Bowl 2023 θα γίνει στο tate Farm Stadium στο Glendale της Αριζόνα στις 12 Φεβρουαρίου και η Rihanna ανακοίνωσε τη συμμετοχή της σε αυτό τον περασμένο Σεπτέμβριο, κρατώντας μία μπάλα του ράγκμπι με το σήμα του NFL.

Μετά το τελευταίο της άλμπουμ, "Anti", που κυκλοφόρησε το 2016, έχει κυκλοφορήσει το "Lift Me Up" από το soundtrack της ταινίας "Black Panther: Wakanda Forever", το οποίο είναι υποψήφιο για Όσκαρ.

Το σίγουρο είναι πως θα κάνει το πιο δυναμικό comeback αν κρίνουμε από το λίγο που είδαμε ενώ η εμφάνισή της αναμένεται να γράψει ιστορία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.