ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

5 makeup looks που θα δοκιμάσουμε αυτό το καλοκαίρι - Eμπνευσμένα από τα αγαπημένα μας it girls στο Instagram


Ελένη Τσούτση

28 Μαΐου 2023

 5 makeup looks που θα δοκιμάσουμε αυτό το καλοκαίρι - Eμπνευσμένα από τα αγαπημένα μας it girls στο Instagram
Instagram/@bizceizleyin
Ανακάλυψε 5 φρέσκα μακιγιάζ που θα θέλεις να αντιγράψεις

Το καλοκαίρι είναι σχεδόν εδώ και αυτό σημαίνει ότι επιστρέφουν επιτέλους τα ανάλαφρα μακιγιάζ με υπέροχες λάμψεις. Τα έντονα ρουζ, το bronzer, τα highlighters θα δημιουργήσουν μοναδικές υφές και θα κάνουν το δέρμα να δείχνει πιο glow από ποτέ. Αν αναζητάς ένα διαφορετικό μακιγιάζ, εμπνεύσου από τις πιο it girls-approved ιδέες.

Kάθε σεζόν άλλωστε έρχονται νέες τάσεις στο μακιγιάζ και αυτό σημαίνει ότι μόλις υποδεχτήκαμε όλες τις φρέσκιες και ζωηρές τάσεις που θα απολαύσουμε στο μακιγιάζ μας. Μερικές από αυτές θέλουν λίγη προσπάθεια μέχρι να τις πετύχουμε ενώ άλλες είναι πιο εύκολες να τις δοκιμάσουμε. Ανεξάρτητα όμως από το επίπεδο δεξιοτήτων σου, είναι πάντα ευχάριστο να πειραματίζεσαι με το μακιγιάζ σας και να λες «ναι» σε κάτι έξω από εσένα. Η καλοκαιρινή διάθεση είναι η κινητήρια δύναμη ακόμη και στο καθημερινό μακιγιάζ.

«Οι τάσεις του μακιγιάζ το καλοκαίρι του 2023 θα επιτρέψουν σε όλες να δημιουργήσουν makeup looks με ελάχιστα προϊόντα και σε ελάχιστο χρόνο», δήλωσε ο Randi Orlinsky, makeup artist στο «ΤZR».

Είτε προτιμάς διακριτικό, είτε τολμηρό μακιγιάζ, οι τάσεις αυτής της σεζόν θα σε καλύψουν πλήρως. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφεθείς στη δύναμή τους γιατί το μακιγιάζ είναι δύναμη!

1. Natural makeup

2. Glow skin trend

3. Red power

4.Y2K Beauty Trend

5.Jelly lips

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.